Ai aproape 15 ani, și îți faci probleme de acest gen?!
Pe ce planetă trăiești?! Vorbești de iubire, dragoste?! Cum să mai vorbești despre acest lucru când tu ți-ai făcut prieten ca să îl uiți?! Și el dacă are prietenă crezi că are ca să te uite pe tine?
Trezește-te la realitate! Lasă aceste gânduri departe, niciodată nu o să îl faci să țină la tine, și numai vorbi de dragoste, în 2 săptămâni în care ați fost împreună ai impresia că și el consideră că a fost dragoste? Omu ți-a zis-o în față, nu a putut ține la tine.
Așa că revin-o cu picioarele pe pământ și nu te mai gândi la asta. Wtf la aproape 15 ani îți bați capul cu tâmpenii, când alte fete de vârsta ta încă se joacă.
Cum puteți să vorbiți de iubire când nici nu știți ce este?! Când o să ajungeți să trăiți cu aceea persoană zi de zi, să împărțiți fiecare din puținul pe care îl are, să împărțiți un cămin, un pat, un duș și așa mai departe, atunci să veniți să vorbiți despre iubire. Voi nu sunteți în stare să vă iubiți părinții și să îi înțelegeți când vă zic că vă vor binele, dar în schimb susținețt că știți ce este iubirea. Vaide voi, dacă dupa 2 săptămâni de așa zisă relație faceți așa dar după o perioadă mai lungă, ce faceți? vă omorâți.
Mâine, mâine...
Trebuie sa-i aduci aminte de vremurile bune, in care te iubea, si sa-i spui cat de mult regreti acele zile de neatentie si prostie copilareasca.
Mult noroc!
Prima mea iubire MMA de dinsa eu nu ma despart zi si noapte. Ea nu m-o inselat am tratat-o cu respect si acum am succese in lupte.
Iti dau un sfat : UITA-L! e cel mai bine asa, baietii oricum sunt prea orgoliosi sa se mai intoarca. stiu ca ti se pare greu dar cu timpul o sa-ti treaca(vorbesc din propria-mi experienta). incearca sa iti faci cati mai multi amici cu care sa iti ocupi timpul pentru a-ti fi mai usor sa uiti de el. sper ca sfatul meu iti va fi de folos! ^_^