anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

chiar nu stiu ce sa mai cred. am aflat ieri de la prietena mea cea mai buna k vorbeste cu un baiat dragut de la liceu si am intrebat'o cum l-a cunoscut si mi-a zis ca baiatului respectiv i-a dat numarul baiatul dupa care plangeam eu( ea nu stie asta si eu nu dau nume) si baiatul asta dupa care am plans i-a zis baiatului acela k e draguta si nu stiu ce. si nu prea e asa. nu are sani, are cosuri multe pe fata si pe corp, are fund...in fine.
dc nu i-a dat nr meu si l-a dat pe al >ei? doar i'am zis duminica cand am vb cu el pe mess. k nu mai imi place de el. gresisem eu un cuv si i-am zis k sunt indragostita si nu stiu de cinelaughing si el mia zis k de el si i-am zis k mi-a trecut demult ( cica) si m-a tras la raspundere k nu l'am bagat in seama si m'a intrebat daca in vacanta vin la tara.
deci repet:dc nu i-a dat nr meu si l-a dat pe al ei? eu nu mai inteleg nimic. o crede mai draguta decat mine sau ce? k mie toti cunoscuti mi'au zis ca sunt mult mai frumoasa si mai finuta ca ea. deci explicati'mi si mie, ce sa mai inteleg. funda pentru cel mai bun raspuns si restul vot big grin

Răspuns Câştigător
| Antonima19 a răspuns:

Draga mea nu trebuie sa te compari cu ea daca e urata si cum ne-ai descris`o tu...Nu are rost poate ca el a vrut sa-l ajute pe baiatul acela sa isi faca o prietena. Poate nimic altceva. Asa ca daca il iubesti pe baiatul acela spune-i ce mai stai ca alfel va fi prea tarziu. Fundita? puppy dog eyes

33 răspunsuri:
| HelloKittyA a răspuns (pentru Criss003):

Faptul ca imi place HelloKitty nu cred ca ar fi o problema.happy Poate ma insel. dar dupa intrebarea pe care ai pus-o imi dau seama ca ai pana in 18. eu am 24 de ani. Nu sunt nici eu chiar asa de mare dar totusi am cativa peste tine.

| AoBo a răspuns:

Daca asa vorbesti despre prietena ta cea mai buna, nu vreau sa stiu cum vorbesti despre cei pe care nu ii simpatizezi

| Criss003 a răspuns (pentru AoBo):

Asa o consideram eu prietena mea cea mai buna dar mi-a dovedit contrariul.
in plus m-a mintit cu chestia asta. baiatul de care mi-a placut nici nu are numarul ei, mi-a dat telu lui sa ma uit. el nu o mai suporta.