anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar nu stiu de ce apelez la voi si nu la familie sau la prieteni dar sa vedem daca exista persoane mature care pot sa ma ajute un pic.
Sunt intr-o relatie cu o fata din liceu cu mine de aproape 2 ani ( acum in februarie 2 ) si credeam ca ma inteleg foarte bine cu ea. Era persoana care mi se destainuia zilnic, purtam discutii despre orice, vorbeam la telefon foarte mult. (am ajuns sa reinarc de 2 ori pe luna ).
Dar in ultimul timp nu imi mai raspunde la telefon, cand ma vede nu mai zambeste la fel de mult iar cu iesitul afara nu prea mai vrea. Am intrebat-o ieri daca vrea sa vina sa ne plimbam prin oras sa vedem decoratiiunile si restul si mi-a spus ca ar veni dar "nu are starea necesara ".
Sunt foarte deprimat din cauza asta, nu ma pot gandi la altceva in afara de ea.
Ar mai putea fi o chestie, fratele ei mai mare cu 4 ani, nu prea ma place... desi sunt un baiat la locul meu... s-ar putea sa aiba legatura cu el.
Nu stiu ce sa fac. Mi-a trecut prin cap si suicidul gandindu-ma ca poate se va despartii de mine. Dati-mi va rog orice fel de sfat ca nu mai stiu ce sa fac. Sunt cu nervii la pamant

10 răspunsuri:
| sMoKeandrei a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa nu pui la suflet indiferent de raspunsul ei

| sT1L a răspuns:

Amice, relax!
Iati inima`n dinti si intreab-o " pui " sau cum ii spui tu, ce se intampla cu noi? sad. Pari schimbata, nu mai esti ca inainte, etc.
Daca nu merge asa, incearca sa schimbi ceva in comportamentul tau fata de ea poate te-ai schimbat intr-un mod neplacut pentru ea sau nu mai faci un lucru pe care-l faceai inainte si ei ii placea.

| dgeko a răspuns:

Poate trece si ea printr-o perioada mai grea, probleme personale/de familie etc.Cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu ea sa-i spui exact ce ne-ai spus si noua.Succes!

| Ioana_8271 a răspuns:

Calmeaza-te in primul rand, nici o fata nu merita sa te sinucizi pentru ea, nu fi foarte insistent, sufocant, fetelor nu le place asta.Incearca ceva noi poate o plictisesti, surprindeo cu un gest frumos sau pur si simplu intreab-o care este problema.Relatiile vin si pleaca, nu merita sa te sinucizi pentru o relatie.

| TwiXXXie a răspuns:

Wow wow, stop stop, pune stop la sinucidere, cum să faci așa ceva prietene? Încearcă să gândești problema mai întâi, vorbește cu ea, viața e prea frumoasă cu bune și cu rele așa cum este ea dar nu merită să îți iei viața!

| cuvant a răspuns:

Eu zic sa o intrebi daca s-a intamplat ceva si sa fie sincera cu tine. E posibil ca ea sa nu simta la fel ca si tine si sa aiba nevoie de distanta. Intreab-o lucrurile acestea dar fii pregatit pentru orice raspuns.
Pe langa asta nu merita astfel de ganduri deoarece multi prieteni ne sunt dati pe scurte perioade din viata.

| pitbull93 a răspuns:

Sincer eu chiar te inteleg cum spun si ceilalti poate s-a plictisit de tine sau incearca sa faci un gest romantic cumparai ceva care chiar o so impresioneze, alta varianta ar fi sa incerci sa fi si tu indiferent doar asa cateva zile sa vezi cum reactioneaza. Sincer nu vreau sa te fac sa te simti prost dar din experienta mea iti spun aproape sigur ca a cunoscut alt baiat, Ca sa scapi de depresie iti sugerez sa iesi cu prieteni si sa incerci sa cunosti alte fete ca in cazul in care o sa te desparti de ea sa nu fi singur si sa poti apela rapid la alta fata ca sa te poti consolo si sa o uiti, asta e fratioare unele fete se mai plictisesc si le place sa descopere ceva nou daca nu o sa descopere la tine va descoperi la altul, daca mai ai nevoie de sfaturi da-mi un mesaj pentru ca nu ii o solutie sa iti iei viata crede-ma ca nu se merita. numa bine

| AnGeL a răspuns:

Hmm...sti 2 ani deja e mult si e de apreciat ca relatia voastra a mersa asa de bine insa banuiesc ca eu as obosii si as vrea ceva nou...incearca sa o surprinzi in fiecare moment ( nu sunt capabila sa iti povestesc cu ar trebui sa o atragi pentru ca tu esti cel care o cunoaste cel mai bine)
incearca sa discuti cu ea, sa o intrebi daca s-a intamplat ceva daca e nevoie de o pauza (pentru ca noi fetele chiar avem nevoie cateodata de libertate si liniste deplina)
succes happy

| Oana92 a răspuns:

Sinucidere? hei revinoti, cu o fata nu e gata lumea! poate are probleme sau poate chiar iubirea nu mai exista, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te sinucizi, mai exista milioane de fate lume! cauta ajutor specializat inainte sa fie prea tarziu! bafta!

| DiiiaDy a răspuns:

Pai,dupa 2 ani de relatie lucrurile nu mai stau la fel ca la inceput, ajungeti sa va cunoasteti si sa stiti ce fel de persoane sunteti, nu mai este chimia de la inceput dar asta nu inseamna ca nu te mai iubeste.Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea si sa o intrebi ce a patit de s-a schimbat si daca ai suparat-o cu ceva. Sper ca ti-am fost de folos :*