| ursuletzpufos a întrebat:

chiar simt nevoia sa cer ajutorul cuiva. de 2 luni ma lupt cu o relatie pe care am terminat-o acum 2 luni doar dintr-o prostie dar eu si el inca ne mai iubim doar ca nu putem sa ne spunem cel putin au vad pe fata lui ca inca ma mai place si sper sa ma ajutati. avem momente in care ne intelegem bine si alte momente cand ne certam dar am vrea amandoi sa mai fim impreuna eu simt ca el inca ma mai place iar eu il iubesc din toata inima mi-as da si viata pentru el doar ca acum 2 saptamani ne-am certat dintr-o prostie care nu isi avea rostul eu l-am mintit ca nu sufar din cauza lui pentru ca am prieten ceea ce nu este adevarat...iar el s-a suparat rau pe mine si nu mai vorbim ca inainte va rog spuneti-mi ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Vibrations a răspuns:

Nici nu meriti sa se impace cu tine

| ursuletzpufos explică (pentru Vibrations):

Ok mersi
dc nu merit?

| Vibrations a răspuns (pentru ursuletzpufos):

Stii tu foarte bine de ce

Pentru ca l-am mintit?

| Vibrations a răspuns (pentru ursuletzpufos):

Da.

Oricum mersi frumos de ajutorlaughing))

7 răspunsuri:
| qazwsxedc131 a răspuns:

Norocul tau este ca si eu am trecut prin asta! Deci fi atenta! : Te duci cat mai repede la el pana nu isi face alta prietena, ii spui sa te ierte cum sti tu mai bine iar apoi ii marturisesti tot cea ce nu a fost adevarat! dupa aceea il rogi sa iti spuna ce il deranjeaza la tine ca tu sa te poti schimba in bine! si iti garantez ca va fi mai bine! dupa cateva zile ce ii trece spune-i si tu lui ce te deranjeaza la el si sa incerce sa se schimbe in bine! mai ales daca te iubeste o va face in graba! iar daca nu o va face si ti prea mult la el sa il lasi trebuie sa rabzi! te rog funda! iti zic eu ca va merge! BAFTA!

| Constantin_Irina_1991 a răspuns:

Aceiasi situatia... nu stiu nici eu ce sa mai fac, asta dureaza de un timp indelungat, poate ar fi cazul sa-l lasi sa decida el, astepta poate pana ii trece