Are 13 ani la ce sa ii mediteze? sa se uite la desene?
Meditez copii de 1-4. matematica, romana. le dau exercitii adica, si ii ajut . Dar vezi tu, numai desteptii pot sa mediteze, adica tu nu
Hahaha ai dreptate numai desteprtii dar din pacate tu nu gaci parte din categuria aceea fara suparare''desteptule''
Sunt fata. si ba da pot. stiu foarte bine matematica de gimnaziu si la romana in clasele primare este floare la ureche deci... Am deja 4 copii pe care ii meditez, care stau in cartierul meu. Si tu nu poti, din cate vad, nu am auzit cuvintele : desteprtii, gaci, categuria --> pe care tu le-ai folosit, si daca ai de gand sa vi cu scuze de genul ah, vai lasa-ma ca scriu repede, nu tine. Multi scriu repede si corect. Am implinit deja 14 ani si... Nu cer nimic de la tine asa ca nu mai comenta fara rost! Eu am luat funda pentru ca raspunsul meu i-a fost folositor utilizatorului respectiv. Si celelalte raspunsuri au fost bune, insa acesta i s-a parut mai la indemana. :*
Scuze ras de mai sus nu era pentru tine era pentru shadow72 si da imi pare rau dar in ziua aceea imi era ft rau doarece parintii mei plecase peste hotare
Du-te la cules, arat, spicuit, ca se plateste 20 - 70 lei pe zi, dar e greu de munca.
Eu am 14 ani si lucrez la fratele meu la firma iau cate 500 euro pe luna mi-am luat detoate si nu mai am ce face cu banii daca ai vreun cont bancar spunel ca dau eu acolo cativa bani sa nu te mai chinui tu
Ce generos esti tu :X:X
:* am mai facut asa ceva de multe ori am dat bani moca
Deci o sa ajungi in Rai la sigur :))
AndrewTate7789 întreabă: