| ItzyxD a întrebat:

"happy Cine imi spune si mie ce sa ii spun fostului meu prieten? Sa-i para rau ca ne am desp.(app ii zic pe mess) Rpd dau funda!;love struck

3 răspunsuri:
| xFaith a răspuns:

smug Iti spun eu. [ asta i-am spus`o si lui ]
daca vrei sa sune mai romantic.
Spune-i asa : Stiu ca nu sunt o frumusete rapitoare, trupul meu nu este genul fanteziilor, fotografiilor din reviste oh go on
Dar iti puteam oferi, toata dragostea si sinceritatea mea pe care tu nu si stiut sa o pretuiesti. oh go on

Sau daca vrei sa para mai dur laughing
i poti spune si asa: Crezi ca mi`e usor sa accept ca intre noi nu mai e nimic? Doar pentru ca tu ai decis asta? Credeai ca nu o sa sufar? Ce naiba... credeai ca nu o sa ma bucur de decizia ta? Acum prea tarziu. Timpul trece si iubirea la fel

Ok ok! sper ca te-am ajutat :*

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Imbracate impecabil, aranjeazate, fa-ti parul intr-un mare fel, unghiile, genele, sprancenele, etc, Cu alte cuvinte schimbate in MULT mai atractiva decit atunci cand erai cu el, Apoi afiseazate in locul unde este si el cu un baiat care arata mult mai bine decit el, cand esti acolo pari bine dispusa, zambitoare, implinita. iar pe EL IGNORAL. Amintesteti doar un singur TACEREA RANESTE mai mult decit cuvintele

| eluboy13 a răspuns:

Heei,da-mi un add la facebook(il gasesti pe profilul meu) si te ajut de acolo mai detaliat, sau daca nu vrei asa, un add la mess ( eluboy13)