| kittiecat a întrebat:

Buna TPU:*. Cine imi spune si mie metode de slabit dar nu cu pastile sau ceva de genu. ceva ex. fizice, o dieta echilibrata, orice! dau funda si vot primului raspuns care este cat mai eficient si nu necesita eforturi f. mariwinking
astept raspunsuri.multumesc anticipathappy

P. S. scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| XXy a răspuns:

Slabitul se face in momentu cand consumi mai mult decat bagi pe gura.winking Alearga pe banda, fa exercitii cardiovasculare, astea sunt bune nu banalele abdomene unde consumul e caloric pentru rezultatele rapide pe care le vrei tu. Scoate junkul, painea, carbo cu IG Mare( cauta pe google ), fa sport, dormi bine si ai sa slabesti. In plus o forma fizica buna se face prin sport regulat nu prin o dieta drastica si dezechilibrata care iti va seca corpul de apa, vitamine s.a, intr-adevar vei slabi (nesanatos) apoi dupa ce termini dieta te vei ingrasa macar cat esti acu

6 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Eu cred ca este bine sa avem niste principii alimentare corecte care sa ne ajute si consider sfatul unui nutritionist binevenit http://www.eva.ro/......34769.html In plus execitiile fizice ar trebui sa fie facute regulat sau macar sa incercam sa mergem pe jos cat mai mult.

| AuDCul0ri a răspuns:

Eu iti recomand vreo 10-15 min abdomene pe zi. Joking 30-40 min pe zi si vreo 25 de flotari.Incearcawinking mult noroc!

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Inscriete la cursuri de inot si gasesteti un instructor ferm sa nu ramai relaxat si sa slabesti 2. Tine cura de slabire.

| razvan7371 a răspuns:

Poi eu am facut un fel de test si am observat ceva,pe durata zilei u te ingrasi sa spunem un kg iar noaptea mai slabesti cateva kg, parerea mea este ca trebuie sa nu mananci foarte mult pe perioada zilei, deci sa te ingrasi cam 1kg pentru ca seara vei slabi cam 2 si asa esti cam cu un kg in minus dupa fiecare zile, eu unul am slabit asa cam 5 kg
P.S. Nu fa chestia asta daca ai varsta scazuta(adica cam sub 16 ani)happy
fundita?puppy dog eyes

| Razvan4414 a răspuns:

Poi abdomene.Cand te trezesti bagi 30-40 abdomene daca vrei pe serii de 20 etc.Mananci fructe si legume dar nu in ecces.O masa poate fi formata doar din fucte etc.Si ep langa ex fizice:Abdomene, Flotari cate poti ca sa te obosesti. Seara sa iasi la o tura de alergat 3-4 km=)Eu asa ies Funda?