| mihaela155 a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat.Mie imi place de un baiat de cativa ani si imi e rusine sa vb cu persoana respectiva, eu sunt o fire mai singuratica si de asta.Un sfat din partea fetelor ce as putea face pentru a putea vb cu el? Multumesc!:*sad

Răspuns Câştigător
| MaryUs_Leo_1995 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu el, iesiti pe afara la un suc ceva ca intre amici si incepeti sa vorbiti, bafta!

5 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Ani? du-te si tu la el si intreaba-l ceva de fotbalhappy o sa fie incantat sa-ti raspunda, apoi poate il intrebi ceva de scoala, de muzica, etc.

| Azµre a răspuns:

Să interacționezi cu el pe mess pe facebook apoi vă vedeți.

| HouseHouse a răspuns:

Nu sunt fata dar poti sa iti spun ca poti sa ii scrii o scrisoare prin care sa-i spui ceea ce simti.

| cicika a răspuns:

Buna! poti sai scrii sal intrebi ceva de exemplu nu stii vreun film interesant, sau daca va intilniti in autobuz sa te asezi alaturi si sa-i spui salut si desigur el va raspunde, asa e cel mai simplu!

| wess89 a răspuns:

Daca baiatul e mai rebel din fire, smecher, atunci n-ai sanse cu el. Daca e si el mai singuraic, atunci poti sa te duci la el, ii zambesti, si vorbesti cu el fara rusine, si o sa va potrivitiwinking evita golanii.