| PisSsicutTtzza a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat.Mie imi place de un baiat decatevasaptamanisi imi e rusine sa vb cu persoana respectiva, eu sunt o fire mai timida in preajma lui si de asta.Un sfat din partea fetelor ce as putea face pentru a putea vb cu el? Multumesc!:*(si el ma place dar e timid

24 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E cumva vorba de tocilarul izolat nepopular invizibil de care vorbeai in celelalte intrebari?

| PisSsicutTtzza explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu e tocilar dar nici popular laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Si tu vrei sa fi vazuta la brat cu nepopularul scolii?

| PisSsicutTtzza explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu cred ca asta conteaza happypentru mmine acest lucru nu este important

| Alexandru0007 a răspuns:

Du-te si intreaba-l ceva de fotbalhappy dupa aia spune-i ca tii cu Steaualaughing baietii sunt incantati de subiectul asta

| PisSsicutTtzza explică (pentru Alexandru0007):

Lui nu-i place fodbalul laughing

| Alexandru0007 a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Atunci alt sport, sau ce muzica asculta, sa-ti trimita o melodie pe telefon.gasesti tu subiecte

| PisSsicutTtzza explică (pentru Alexandru0007):

Daca.a``r fi asa usor laughing

| Alexandru0007 a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Eh.daca ti-e lene sa deschizi si gura, atunci mai asteaptahappy

| wolder a răspuns:

Degeaba ne tot intrebi pe noi ce sa faci. crezi ca noi stim?
Tu cunosti mai bine situatia noi venim in ajutor doar cu un sfat!
VORBESTE CU EL. mai multe nu putem spune.

| Azµre a răspuns (pentru wolder):

Ce pretenții să ai, dacă nu vorbește cu el degeaba, n-ai ce sfat să-i dai.

| PisSsicutTtzza explică (pentru Azµre):

Haha,,,,,

laughing

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

El stie ca il placi? Daca nu, incearca sa-ti iningi firea timida si spune-i. Pentru urmatorul pas va fi el cel care-l va pune in practica. Dar tu trebuie sa fi curajoasa. Daca chiar crezi ca nu esti in stare, roaga o prietena sau un prieten sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ca il placi. Asta, bineinteles, daca esti sigura ca te place. De fapt si daca nu te place merge, caci nu e bine sa ascunzi asa ceva de el. Iti faci singura rau...

| PisSsicutTtzza explică (pentru SuKi2KirAi1):

Stie ca il plac si el ma place.doar ne salutam si atata tot

| justU a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Incepe o conversatie cu el pe facebook, mess. Dupa asta cere-i numarul de telefon, ii mai scrii cate un mesaj gen "ce faci" "noapte buna" si probabil lucrurile vor evolua de la sine

| PisSsicutTtzza explică (pentru justU):

Ne salutam la scoala...atata tot

| Azµre a răspuns:

Tot băiatul ăla...of vorbește cu el cum vrei să te placă dacă nu comunici.

Punete tu in locul meu.....shi ai sa vezi km este

| Azµre a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Eu vâd cum e, eu așa aș face m-aș băga în seamă cu el... cum vrei să mă placă dacă nu vorbesc cu el. Nu te aștepta la vreo minune că nu o să vină.

In afara de saluturi,,, nu prea vb...nu stiu cesubiect sa deschid

| Azµre a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Întreabă-l și tu ce-i place, găsești subiecte destule.

| Liliana1981 a răspuns:

Hai sa-ti spun o poveste. Asa eram si eu cand eram mica... si l-am gasit pe el, la fel de timid. Si ne-am placut asa ani buni fara sa marturisim nimic. Cand s-a hotarat el sa-mi spuna am fost mandra si ma furase altul care avea mai mult tupeu. Buuuuun. Ne-am reintalnit cand eram amandoi single si povestea a decurs la fel, niciunul nu zicea nimic. Asta era in urma cu 9 ani. Apoi nu l-am mai vazut. Acum vreo doi ani mi s-a facut un dor nebun de el, sa stiu ce mai face, cum mai arata si am inceput sa-l caut pe retelele de socializare ca nu eram din acelasi oras. Dar in timpul asta el murea... si acum i-as marturisi multe dar nu mai am cui sad. Stau muta la mormantul lui. In concluzie - e bine sa faci ceea ce trebuie sa faci si atunci cand trebuie. Succes.

| buburuza2007 a răspuns:

Fii tu mai curajoasa,spune-i ce simti,invita-l la o pizza, la o plimbare, radeti, simtiti-va bine, succes

| AnneღU a răspuns:

Poi ce ai putea face decat sa te bagi in seama "neintentionat " gaseste orice scuza pentru a vb cu el big grin nu stiu, probleme de scoala etc ..gasesti tuhee hee... Si daca stii ca te place nu ai de ce sa fii timida, fa tu primul pas, va avea un motiv sa ii placa si mai mult de tine. se spune ca baietilor le plac fetele cu tupeu tongue