| gina09 a întrebat:

Buna TPU.cine ma poate ajuta si pe mine? am 14 ani cum la toti baieti le plac acum fetele cu fundu bombat as vrea sa imi spuneti sunt ceva excerciti ca sa am si eu fundutelu obraziniclaughing (cum s-ar spune)al meu nu stiu da parca e plat sau ceva de genu am auzit de minge dinaia medicinala sau asa ceva dar nu am si nu stiu de unde pot gasi.alceva nu este? fundalove struck

12 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

O Doamne...

| gigiro a răspuns:

Fara investitii,orice sport care foloseste muschii fesieri. Dansul e cel mai bun mijloc de a face un fundulet obraznic, numai ca trebuie atentie, sa nu fie prea obraznic.S-ar putea ca baietii sa vada numai fundul si sa neglijeze. capul.

| BetterThanDrugs a răspuns:

Bunasad
Nu vr sa te dezamagesk.dar daca nu te'ai nascut cu fond bombat nu ai sanse sa il aiwinking
Adica te poti duce la sala.sau sa faci exercitsii da o sa iti intareask muschii.
In niciun caz nu o sa iti faca fundul bombat daca il ai plat.big grin

Pwp:*

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Nu ai ce face ca sa ai fundu bombat
Eu am noroc findca il am bombat

pa, pa

| ionika17 a răspuns:

Si ce castigi daca v-ei avea "fundul bombat" sa traga baietii la tine doar pentru sex?! nu cred ca esti genul sa iasa cu cineva doar pentru sex? iti spun ca nu conteaza asta! Asta e, doar pentru baietii care vreau doar sex! conteaza sa ai alte trasaturi, nu fundulhappy.Eu daca vreau o relatie serioasa iti spun ca no sa ma uit daca fata are fundu bombat, ma intereseaza sa aiba "acel" ceva care sa imi placa miehappy. Sper ca te am ajutathappy Pa, pa

| Kittynika a răspuns:

Mai bine preocupate de scoala nu de baietitongue

| Needle a răspuns:

Iti pui silicon rolling on the floor pentru fund

| Zmeura_5657 a răspuns:

Doamne ce probleme existentiale de copil needucat aistraight face Esti din Dambovita?straight face Daca vrei raspunsuri serioase, invata sa vorbesti ca un om normal.Auzi,''funduletz laughing'' Wow, m-am pi*at p mine da' ras.raised eyebrows Daca stii ca e penibil, de ce mai pui ''laughing'' dupa?

| Kindly a răspuns:

Cauta si u pe youtube exercitii pentru fesieri si gasesti tongue

| gina09 explică:

Funduletzu.scz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma vino la mine si til bombez eu

| Nicolae_Bourenu_1992 a răspuns:

Da-mi id tau si stam de vb pe mes