Fara investitii,orice sport care foloseste muschii fesieri. Dansul e cel mai bun mijloc de a face un fundulet obraznic, numai ca trebuie atentie, sa nu fie prea obraznic.S-ar putea ca baietii sa vada numai fundul si sa neglijeze. capul.
Buna
Nu vr sa te dezamagesk.dar daca nu te'ai nascut cu fond bombat nu ai sanse sa il ai
Adica te poti duce la sala.sau sa faci exercitsii da o sa iti intareask muschii.
In niciun caz nu o sa iti faca fundul bombat daca il ai plat.
Pwp:*
Buna.
Nu ai ce face ca sa ai fundu bombat
Eu am noroc findca il am bombat
pa, pa
Si ce castigi daca v-ei avea "fundul bombat" sa traga baietii la tine doar pentru sex?! nu cred ca esti genul sa iasa cu cineva doar pentru sex? iti spun ca nu conteaza asta! Asta e, doar pentru baietii care vreau doar sex! conteaza sa ai alte trasaturi, nu fundul.Eu daca vreau o relatie serioasa iti spun ca no sa ma uit daca fata are fundu bombat, ma intereseaza sa aiba "acel" ceva care sa imi placa mie. Sper ca te am ajutat Pa, pa
Doamne ce probleme existentiale de copil needucat ai Esti din Dambovita? Daca vrei raspunsuri serioase, invata sa vorbesti ca un om normal.Auzi,''funduletz '' Wow, m-am pi*at p mine da' ras. Daca stii ca e penibil, de ce mai pui '''' dupa?