| BBeellaa a întrebat:

CITESTE TE ROG. AJUTOR.A venit vara si in zilele calde merg la baie ...eu am o prietena.cea mai buna prietena a mea si vrea sa merg cu ea la baie dar nu vreau pentru ca merge in locuri unde nu merge nimeni si e naspa, eu merg cu verisoara mea si e super acolo merg prieteni prietene colegi etc e ca la mare e super si prietena mea acum se supara pe mine dar eu incerc sa nu o fac sa sufere ii zic ca o sa merg si apoi zic ca nu pot sau am programare la medic si mereu incerc sa nu merg ..cum sa o fac sa nu se supere ca nu merg cu ea [ pentru ca unde merge ea e.gol unde merg eu sunt o multime ai cu cine sa stai si de asta ]

2 răspunsuri:
| DjYeti a răspuns:

Daca tot e prietena ta cea mai buna, nu ai putea si tu sa faci o exceptie, pentru Dumnezeu? Poate fata aceea are ceva pe suflet si are vrea sa iti spuna sau sa fiti voi 2 mai retrasi...las-o balta de distractie, nu te juca cu cea mai buna prietena a ta..si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. zilele astea ma duc la scaldat la balta(asa ii zicem noi) si am rugat-o pe cea mai buna prietena a mea, vecina mea chiar sa vina cu mine, sa nu ma duc singur chiar daca acolo e multa lume..Sti de ce am vrut sa vina cu mine? Sa ii spun ca relatia care o are cu prietenul ei este o mare prostie, ala e un nenorocit si daca o va face sa sufere il prind undeva si isi primeste portia de bataie cat pentru 2 ani. Acum astept ziua in care o sa mergem, sa pot sta de vorba cu ea, in liniste..imi place mult de ea, e vecina mea, o cunosc de cand ma stiu.da asta mi-a incurcat toate planurile.e drept, e mai mare decat mine cu 2 ani fata.da tot as face orice pentru ea.
Sfatul meu este sa lasi si de la tine, macar o data..sa vezi ce vrea fata de la tine..si daca nu vrea nimic, doar sa mearga ea acolo, spune-i care e situatia.Fa asta pentru ea.

| heilig a răspuns:

Ia`o pe ea cu tine, acolo unde mergi si tu