Nu te place si in momentul cand el vorbea cu fetele s-a simtit prost cu tine sau cu gestul facut de tine. Poate asta si vrea sa nu mai vorbiti.Mai bine lasa-l in pace, n-ai gresit cu nimic si daca il deranja trebuia sa-ti spuna decent nu cu talente de suparat...
Probabil a fost un gest care nu i-a placut, pentru ca nu simte pentru tine ce simti tu.
Baietilor nu le place sa fie cuceriti ci sa cucereasca, nu le place sa li se ofere cineva pe tava! Sfatul meu este sa nu-i acorzi atentie o vreme asa poate o sa incerce el sa vorbeasca cu tine!
E clar ca nu te iubeste asa cum o iubeste pe fata aia...cauta-ti si tu un baiat din clasa si fa-l gelos daca nu reactioneaza inseamna ca nu te place. si faza cu cerutul scuzei nu mi se pare normal pentru ca tu nu i-a facut ceva iesit din comun pana la urma l-ai luat in brate.
Buna
Dupa reactia pe care a avut-o as spune ca nu te place dar cine stie... poate a avut un motiv pentru care s-a comportat asa, e bine ca i-ai trimis mesajul...asa isi va da seama ca iti pare rau si exact cum a mai spus cineva, lasa-l un timp pana va veni el la tine si apoi iti vei da seama daca simte ceva pentru tine.
Eu iti urez succes
Pai daca nu ti-a raspuns nici la mesaj e clar ca nu te iubeste, el ar fi trebuit sa se bucure ca l-ai luat in brate... poti sa iti gasesti pe altcineva care chiar o sa te iubeasca. asa cred ca e mai bine
beausingurlamasamea întreabă: