anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegul meu de banca face niste chestii din care eu inteleg ca ma place.Am nevoie sa imi spuneti si parerea voastra.

Sa incep cu ce face,de exemplu:jumatate din ora se uita la mine,nu-si ia manualele ca sa pun eu cartea la mijloc iar and o pun se da cu scaunul mai aproape de mine,sta cu capul pe mana mea,imi pune mana pe picior,imi mangaie parul cu subiectul ca "ii place parul meu ca este moale"imi ia cheile de la clasa si le tine strans in palma numai ca sa il tin de mana,cand eu raman ultima sa inchid clasa ma asteapta sau imi duce el cartile la laborator,cand am o problema ma ajuta,daca ma supara cu ceva si ma dau mai departe vorbeste atat de frumos si de dulce de ma face sa ma simt vinovata,daca ii trag vreo palma asta cu un motiv bine intemeiat nu se supara niciodat,ba chiar dupa si rade; ma apara; daca ii spun sa faca ceva face; radem mereu impreuna; ne povestim tot; iar cand o zisa prietena de-a mea se intoarce la el ii spune sa se intoarca si sa ne lase in pace.El imi spune calendarul lui fiindca mereu ii spun tot,ii reamintesc tot,dar mess-ul meu s-a stricat si nu mau pot intra sa vorbesc cu el si mi-a zis "Am nevoie de calendarul meu inapoi".

Mentionez ca eu o data scriam si cand am intors capul la el se uita la mine si zambea.

Eu spun ca ma place.Voi ce credeti? Daca da, cum il pot face sa recunoasca? Mentionez ca mereu ma insulta, dar il vad ca nu cu rautate, ci mie mi se pare mai mult a tachinare.Mai mentionez ca si eu il plac, dar eu sun mai timida si as vrea sa o spuna el primul.

Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Horia1313 a răspuns:

Pai...cel mai bine e sa incerca sa te joci adevar sau provocarelaughing(de preferat pe mess), daca nu invita-l afara sau nu stiu...GANDESTETE CA DACA NU VEI ACTIONA MAI REPEDE IL VEI PIERDE, din cate ne-ai zis 100% ca te place.Asa ca deschide-ti gura si ar trebui sa te uiti in ochii lui pana nu se mai uita si daca expresia fetei lui e clara poti incerca tu totusi. UITE, daca vrei intr-adevar un ajutor ti-am pregatit un discurslaughing."de la un timp am observat ca ne intelegem foarte bine si ca m-am atasat foarte mult de tn.Si chiar as vrea sa fim mai mult decat prieteni pentru ca eu chiar te plac" (sau ceva de genu, crede-ma decat prima oara e greu si dupa o sa-ti fie usor) Fundita?

2 răspunsuri:
| Indecis a răspuns:

Daca iti te mangaie si iti mai spune si ca ii place parul tau, sigur te place.Cheama-l in oras, parc, la plimbare sau daca se uita de aproape la tine dai un pupic scurt pe gura si mai sti ce urmeaza.Da-i bataie ca poate iese ceva frumos.

| Xenya a răspuns:

Cati ani ai?