anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegul meu de banca ma place +ca si eu il plac foarte mult.El nu recunoaste.Intr-o zi a pus la status ce bine e cand iubesti dar ce rau cand nu esti iubit, l-am intrebat pe cine iubeste si nu a vrut sa-mi zica.Noi suntem B.F.F. ne vedem in fiecare zi, vorbim in fiecare zi, nu prea avem secrete, vorbim deschis despre orice.Imi pune mana pe picior si ne distram si radem in fiecare zi+ca mereu cand imi este frig imi da haina lui.Problema este ca acum cateva zile m-am certat cu el fiindca a fost nesimtit, dar acum vb din nou.

De ce nu vrea sa recunoasca el ca ma place? Oare ii e teama ca eu o sa il refuz fiind o fata "cuminte"? Eu nuii pot spune fiindca sunt foarte timida.Cum il pot face sa o spuna el? De ce incepe usor-usor sa se indeparteze de mine? Pentru ca m-am suparat pe el si probabil simte ca m-a ranit si nu mai vrea s-o faca? Nu sunt la varsta la care sa raman cu el pana la sfarsitul vietii si mi-e frica putin ca dupa ce o sa ne despartim nu voi mai avea un B.F.F ca el.Ce ar trebui sa fac?

Va multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| Chrissy92 a răspuns:

Buna! el poate prin gluma sau ce a facut el(ce te-a deranjat pe tine) si v-ati certat poate se gandeste ca tu nu simti la fel pentru el si nu vrea sa iti zica, dar de ce nu incerci tu sa ii dai de inteles ca il placi si atunci poate isi ia si el inima in dinti si iti va recunoaste! Bafta! si daca ti la el mai bine faci in asa fel incat sa fiti impreuna

| Andy4287 a răspuns:

Pai el find rusinos nu poate face primul pas (uni baieti il fac ). Eu ti-as recomanda sa faci tu primul pas si sa ii zici ca il placi. Stiu ca esti timida dar asa sunt toti baieti sau fetele.