anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegul meu de banca ma place +ca si eu il plac foarte mult.El nu recunoaste.Intr-o zi a pus la status ce bine e cand iubesti dar ce rau cand nu esti iubit, l-am intrebat pe cine iubeste si nu a vrut sa-mi zica.Noi suntem B.F.F. ne vedem in fiecare zi, vorbim in fiecare zi, nu prea avem secrete, vorbim deschis despre orice.Imi pune mana pe picior si ne distram si radem in fiecare zi+ca mereu cand imi este frig imi da haina lui.Problema este ca acum cateva zile m-am certat cu el fiindca a fost nesimtit, dar acum vb din nou.

De ce nu vrea sa recunoasca el ca ma place? Oare ii e teama ca eu o sa il refuz fiind o fata "cuminte"? Eu nuii pot spune fiindca sunt foarte timida.Cum il pot face sa o spuna el? De ce incepe usor-usor sa se indeparteze de mine? Pentru ca m-am suparat pe el si probabil simte ca m-a ranit si nu mai vrea s-o faca? Nu sunt la varsta la care sa raman cu el pana la sfarsitul vietii si mi-e frica putin ca dupa ce o sa ne despartim nu voi mai avea un B.F.F ca el.Ce ar trebui sa fac?

Va multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| Amiiii69 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru el si sper ca si el sa isi deschida sufletul in fata ta. Daca o sa fiti impreuna relatia voastra trebuie bazata pe onestitate, intelegere, iubire, rabdare si altele. Sper sa ramaneti bff iar daca nu vrea si te evita dupa ce ati/veti fi/fost impreuna vorbeste cu el. Sper ca relatia voastra sa fie frumoasa si du-te la el! fa tu primul pas ii schimbi impresia :*

| ryukameow a răspuns:

Girl, du-te la el si spune-i, lasa timiditatea deoparte daca chiar il placi!

| SweetylIfe a răspuns:

Lasa timiditatea, daca chiar il placi spune-i, daca nu poti fata in fata spune-i pe mess sau printr-un mesaj. Ar trebui sa incercati happy. Poate daca i-o spui tu o sa recunoasca si el ca te place.winking Si apropo tu esti sigura ca te place? Poate este doar din prieteni asa am patit si eu happy... Afla intai daca te place iar apoi vorbeste cu el.winking Spaer ca te-am ajutatbatting eyelashesBaftaa!:*