Bunapai daca sunt impreuna de mt timp no pb. dar daca sunt de putin timp poate si la misto sg e t**a fata
bafta
Este incorect termenul - fata de prieten/iubit este stimulare, joaca, dezmierdare, in scopul procurarii de placere si/sau ejaculare - de placere, detensionare in Petting, daca esti virgina - curiozitatea de a vedea cum tasneste friscutza - sau utilizarea ei ca Tenofin, etc... E ceva foarte obisnuit! Neobisnuit ar fi sa nu faci, si atunci sigur va cauta si gasi pe alta "dispusa" la aceasta joaca nevinovata! Dar oare merita riscul?! Daca aia il va face sa se simta mai bine decat tine?! Ei?!
Cu siguranta! Este o stricata, o femeie de moravuri usoare.Asa ceva nu se face decat in cuplu, dupa mult timp de la stabilirea relatiei.
E perfect normal. dar daca face laba la baieti care nu ii sunt prietenii sau iubitii ei, nu mai e asa normal.
Eu nu cred ca e asa. daca il iubeste mult de ce nu.ca doar nu o face pe bani sau la orce vagabond...pa te-am pupat
Poi... atunci cand cuplul e stabil, cand intre ei exista incredere si confidentialitate nu e nimic rau.
cand nu ai o relatie serioasa, si doar un flirt si o sa o faci asa si cu urmatorul, e altceva... mai delicat.
Pai daca sunt impreuna eu zic ca nu are nimic. din contra lui s`ar putea sa-i placa chiar foarte mult.asa ca nu e nimic
anonim_4396 întreabă: