De multi ani de zile s-a instaurat Egalitatea intre sexe! Nu doar el este "obligat sa faca primul pas!, iar tu "nu prea intri pe mess"! Se vede ca nu stii ce scump era telefonul fix pe vremuri, de asteptau oamenii noaptea, ca sa poata vorbi la tariful minim! Iar acum ca e gratis si il ai, nu il folosesti! Daca mai simti ceva pentru el, cauta-l! Multi tipi si barbati apreciaza pe bune o tipa emancipata, care intelege corect vremurile si situatia, si, daca ii place tipul, face ea primul pas! Femeile au vrut mereu aceleasi drepturi, salarii, functii si altele! Acum le au din plin, si fara restrictii! Se pare ca voi "tineti" unul la altul doart atat cat sa va simtiti bine, "ca doi iubiti". Sanse au oamenii care se plac, au interese comune, relationeaza cald si ok, reciproc avantajos, frumos si in acelasi timp, DEMN!
Daca a va comporta ca 2 iubiti, la voi inseamna si a face dragoste sau sex, SPER ca va si PROTEJATI! E plin de boli transmise sexual, la Dermato e coada si e si scump si nasol, la o adica!
Si eu am o relatie la distanta(la fel, suntem din orase diferite), insa vorbim la telefon in fiecare zi, mereu ma suna, vorbim prin mesaje...si la fiecare sfarsit de saptamna ne vedem! Acum, na, nu stiu cum o fi la tine...
Pai daca zici ca se comporta normal cand vine la tine, si rece cand pleaca, eu zic ca tine la tine. poate ca e ocupat si de asta nu te poate contacta mai des.Si tu ar trebui sa il suni, nu numai el, dar nici numai tu. Si poate ca el trece printr-o perioada mai grea, si de aceea nu isi arata sentimentele si nu prea vorbeste cu tine.incearca sa aflii daca are ceva...Succes!
Anonima17191 întreabă: