| Andreea2002Deea a întrebat:

Cred ca imi place un baiat...e de varsta mea, avem aceeasi gasca si face niste gesturi pe care nu le pot diferentia de cele pe care le facea inainte.stiu ca e greu de imaginat dar suntem in acea "gasca" de ceva timp si inca de atunci ma gadila,ne bateam,mereu imi compara mana cu a lui si zicea ca e mica, o punea pe fata lui, dar acum incep sa fie din ce in ce mai dese si de abia acum realizez ca il plac.Iesim afara cu restul dar singuri nu am iesit, pe internet vorbim rar.Ma face sa ma gandesc mereu la el.Ma lasa sa ii ating parul, desi nu lasa pe nimeni.stam pe acelasi scaun si cateodata incearca sa ma puna jos (cand ne batem) si isi lipeste corpul de al meu.Mereu spune ca rad ciudat sau ca sunt slaba si totusi nu ma deranjeaza.O data m-a intrebat daca vreau sa ma ia pe sus dar nu am vrut pentru ca sunt mai rusinoasa laughing) *inca regeret*.a si vrut sa jucam acelasi joc.mereu ma face sa rad, si asta imi place la el.mereu ma priveste in ochi.e sincer.nu ma intereseaza modul in care arata.cu nimeni nu m-am simtit niciodata asa.e difeit si e special.atunci cand urcam intr-un loc mereu era atent sa nu patesc ceva si imi dadea mana desi ma descurcam.am auzit ca ii place de o fata (prietenul lui rade de el) care nu e din scoala noastra si nu a reactionat cand am zis asta, doar se gandea.de parca ne ignora.as vrea macar sa stiu, ce e intampla? ma place sau nu? vreau sa ma asigur inainte sa fac ceva, nu vreau sa ma raneasca.in plus, prietenia asta e asa pretioasa, el si cu prietenul lui sunt baietii cu care ma inteleg si ma pot baza mereu.Va rog sa ma ajutati, fundita

1 răspuns:
| Jewlie a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut daca incerci. Mult succes