| Al3xysS a întrebat:

Cred ca m-am indragostit! De fiecare data cand il vad, imi bate inima foarte tare, nu stiu cum sa ii vorbesc. Problema e ca acel baiat are iubita, sau asa cred. Va rog spuneti'mi si mie metode cum sa il cuceresc, cum sa ii vorbesc, cum sa ii spun ca il iubesc.
Dau fundita pentru cel mai folositor raspuns, restul vot.
Ajutati'ma plizz[PS: Am auzit ca e bine sa iubesti si sa fii iubit]
puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Moreniiss a răspuns:

Bunabatting eyelashes da, se poate sa fii indragostita sau se poate sa iti placa ffff tare de baiatul ala si ai fluturasi in stomac big grin toate fetele am trecut prin asta cu sigurantalaughing) conteaza sa fii inteligenta si sa nu te lasi vazuta ca esti nebuna dupa el. cand il vezi nu te emotiona prea tare sau gesturi care el sa vada ca esti nebuna dupa el, daca el vede ca esti nebuna dupa el cu atata no sa te bage in seama. dar poti sa incepi cu un salut happy sau sa il intrebi de exemplu daca are un foc (in cazu ca fumeaza) laughing) stiu ca privirile unu la altu niciodata nu da gres... daca tu te uiti in continuu la el si el iti corespunde si se uita.e semn bun big grin dar daca vezi ca nu iti corespunde atunci fii indiferenta, nu prea stiu ce sa zic pentru ca eu intotdeauna am fost mai rusinoasa nu am facut eu primul pas.pentru ca imi era frica sa fiu respinsabig grin dar sper sa te ajute la ceva ce am scrishee hee si daca intr-adevar iti place de el, lasa rusinea deoparte! ca cu rusinea mori de foame!laughing

4 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Mai intai trebuie sa stii daca el te plc... pune pe candva sa int poate te plclove struck.
Dar in timp ce vb cu tine, nu-i arata ca il placi, prefate ca esti plictisita si o sa te int daca esti bine. sper ca te-am ajutat pup love strucklove strucklove struck

| mgtow a răspuns:

Daca e bagat intr-o relatie tu nu ai voie sa te bagi si sa strici cuplul.

| elasexygagica a răspuns:

Facetzi un menaje a troislove struck

| bebin a răspuns:

Poate ai vreo boala de inima. Fa ceva folositor si uita-l daca are prietena. iubirea platonica nu duce nicaieri