Baiatul despre care ne spui, a incercat si-a jucat cartea si considera ca a pierdut.Mai ales ca ti-ai facut o alta relatie...
Fiind si mai mic decat tine,nici el nu mai indrazneste sa te caute sau sa mai dea vreun semn de viata,l-a durut probabil disparitia ta.
Ca sa te linistesti,ar fi bine sa discuti cu prietenul tau cel mai bun.
Prietenii nu exista numai in clipele de bucurie, exista mai ales pentru aceste momente cand avem sufletul zbuciumat si cautam o solutie!
Ai facut destule, acum ia taurul de coarne, cu toata anxietatea ta si vorbeste cu prietenul tau cel mai bun. Spune-i exact ce ne-ai spus si noua si cere-i sfatul.
Daca ti-e prieten, va gasi o solutie iar parerile tale de rau vor inceta.
Curaj!
Cum TRECUTUL este ceva ce nu vom putea schimba niciodata este bien sa-l lasam in pace si sa ne traim PRWZENTUL, facandu-ne planuri de viitor.
Nu stiu cat de bine intelegi ce spun aici, dar este simplu: mergi inainte, sa treci peste ce s-a intamplat pana acum, fiindca nu mai face sens sa te intersezi de persoane care nu rezistata in viata ta si nici sa pierzi timp inutil cu ce s-a intamplat in trecut.
Traieste-ti viata AZI, cu iubitul actual si fa-ti planuri de viitor, asa cum este normal si sanatos.
PS: Mi-am mai amintit de inca o faza si va las tot cam acum 1 an vorbeam cu prietenul meu cel mai bun pe wapp si era si tipul acela langa el(cred ca erau afara). Si mi-a spus el printr-un vocal ca i-ar face placere sa iesim la o cafea. La care eu(rusinoasa si anxioasa cum am mai zis) i-am spus ca mi-ar placea dar nu pot promite nimic. Si cam asta a fost tot
Remusopen întreabă: