| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU! Cred ca sunt intr-o mica dilema. Deci povestea(putin incalcita si mai lunga) sta in felul urmator: acum 1 an si cateva luni am iesit in parc cu prietenul meu cel mai bun(ne stim de 16 ani, suntem doar amici si nu mi-am dorit niciodata sa stricam prietenia). Si intamplator el s-a intalnit cu un prieten de al sau. Si mi-a facut cunostinta cu el. Parea simpatic si de treaba. Dupa care a vrut si el sa vina cu noi si ne-am cunoscut mai bine in parc. Apoi am inceput sa vorbim pe Instagram ceva timp(ba ma cauta el, ba il cautam eu) dupa care s-a intrerupt legatura. Cred ca simteam ca il plac. De ziua mea mi-a urat la multi ani(dupa vreo 6-7 luni) si imi amintesc ca ma sunase cu video si eu nu i-am raspuns(sunt o fire mai anxioasa uneori si imi era frica). Apoi am zis ca hai sa il caut eu. Am mai vorbit o perioada dupa aceea(anul trecut prin iulie-august parca). Dupa care iarasi nu. Si am cunoscut un alt baiat(prin intermediul prietenei mele cele mai bune) in octombrie cu care am iesit si am fost impreuna aproape 2 luni(de Anul Nou ne-am despartit). Deci aproape 2 luni de cand s-a produs ruptura. Ma rog, m-am vindecat in proportie de 80% si ma simt mai bine pe zi ce trece(initial nu voiam sa vorbesc cu el dar incepuse sa imi placa compania lui insa ai mei nu prea erau de acord cu el, a facut niste lucruri nu tocmai cuviincioase, poveste lunga, oricum cert e ca s-a incheiat de aproape 2 luni). Si parca simt ca mi-a ramas gandul la primul baiat si parca regret si simt ca mi-am ratat sansa cu el. El e si mai mic decat mine cu un an. Si imi e rusine sa il mai caut acum. Sau sa il intreb pe prietenul meu cel mai bun despre el. Simt ca parca e o poveste incalcitalaughing poate singura sansa in care as putea sa mai reiau legatura cu el ar fi poate tot asa de ziua mea peste 4 luni(daca mi-ar ura la multi ani, ca anul trecut). Imi e tare jena. Simt ca parca as deranja. Si uneori parca sunt intr-un paradoxlaughing adica o parte din mine zice ca parca imi e greu sa o iau iar de la capat si cealalta parte e nerabdatoare de ce va urma(simt ca totusi ar trebui sa fie ceva intre noi). Ce sfat mi-ati da voi? Va multumesc din suflet pentru ca ati citit pana aici :3

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Baiatul despre care ne spui, a incercat si-a jucat cartea si considera ca a pierdut.Mai ales ca ti-ai facut o alta relatie...
Fiind si mai mic decat tine,nici el nu mai indrazneste sa te caute sau sa mai dea vreun semn de viata,l-a durut probabil disparitia ta.
Ca sa te linistesti,ar fi bine sa discuti cu prietenul tau cel mai bun.
Prietenii nu exista numai in clipele de bucurie, exista mai ales pentru aceste momente cand avem sufletul zbuciumat si cautam o solutie!
Ai facut destule, acum ia taurul de coarne, cu toata anxietatea ta si vorbeste cu prietenul tau cel mai bun. Spune-i exact ce ne-ai spus si noua si cere-i sfatul.
Daca ti-e prieten, va gasi o solutie iar parerile tale de rau vor inceta.
Curaj!
happy

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum TRECUTUL este ceva ce nu vom putea schimba niciodata este bien sa-l lasam in pace si sa ne traim PRWZENTUL, facandu-ne planuri de viitor.
Nu stiu cat de bine intelegi ce spun aici, dar este simplu: mergi inainte, sa treci peste ce s-a intamplat pana acum, fiindca nu mai face sens sa te intersezi de persoane care nu rezistata in viata ta si nici sa pierzi timp inutil cu ce s-a intamplat in trecut.
Traieste-ti viata AZI, cu iubitul actual si fa-ti planuri de viitor, asa cum este normal si sanatos.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fă ce vrei. Dar hotărăște-te.

| 1997onur a răspuns:

._.idk

| superpissy40 explică:

PS: Mi-am mai amintit de inca o faza si va laslaughing tot cam acum 1 an vorbeam cu prietenul meu cel mai bun pe wapp si era si tipul acela langa el(cred ca erau afara). Si mi-a spus el printr-un vocal ca i-ar face placere sa iesim la o cafea. La care eu(rusinoasa si anxioasa cum am mai zis) i-am spus ca mi-ar placea dar nu pot promite nimic. Si cam asta a fost totlaughing

| Corcodusoi a răspuns:

Ok