| Anndrey1234 a întrebat:

cred ca v-am zapacit cu intrebarile de genul asta dar nu imi pot face curaj sa vorbesc cu fata de care imi place.Acasa imi vine curajul sau pe mess dar cand o vad la scoala ma blochez.Am un sentiment de ura si dragoste in acelasi timp si din cauza aia o plac atat de mult.Stiu ca ma place putin dar ii mai place de un baiat si se cam da la el...eu "turbez" in mintea mea pentru ca baiatul ala e printre cei mai urati din clasa! Si asa nu ajung niciodata sa vorbesc cu ea...

Răspuns Câştigător
| devon a răspuns:

1) nu exista barbati urati decat femei urate laughing
2) stiu cum te simti
3)daca vrei sa faci ceva actioneaza o data.ce crezi ca daca o sa astepti va veni totu de la sine.NU! trebuie sa ii captezi cumva atentia... sau daca vrei sa fi mai rapid invit-o undeva...winking

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa iti faci curaj sa poti vorbi cu ea ca altfel nu o sa rezolvi nimic, hai fi barbat si lasate de afemeiat.

| Dyva a răspuns:

1) ba exita baieti urati chiar forte si sa-ti dau un raspuns din partea unei fete fa-o sa te placa mai mult apropiete de ea si o sa vezi ca nu o sa se mai uite la ala happy

| GrigorieMas a răspuns:

Daca nu ai curaj sa vorbesti cu ea, inseamna ca nu vrei cu adevarat sa vorbesti cu ea, Nimeni nu te mananca daca vorbesti sau intrebi. Mai bine sa stii de una buna, decat sa tot stai si sa astepti. Legat de uraciunea tipului acela, tu esti Fat-Frumos?