| KidDaCuOcHiAlBaStRi a întrebat:

Buna TPU credeti ca, daca sunt bruneta si am ochii albastri sunt o asa zisa fata "rara"rolling on the floor? am o atractie la baieti laughing?

Răspuns Câştigător
| ClaRa94 a răspuns:

Dacă ai curu` mare, sâni cât 2 mingi, aşa da. oh go on Scumpa, băieţii astea vor. Din ce spui eşti frumoasă. Nu te lăsa influenţatăde părerea băieţilor.

| Cosmin1I a răspuns (pentru ClaRa94):

*Scumpo* ....nu fiecare baiat se uita la 2 sani si un cur imens

| ClaRa94 a răspuns (pentru Cosmin1I):

În general era vorba. Într-adevăr există şi excepţii.

17 răspunsuri:
| andreii2 a răspuns:

Daca te-as vedea as putea spunebig grin

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru andreii2):

Intrebarea mea se refera la persoana rara ceva ce nu vei in fiecare zi oh go on

| catalina_2916 a răspuns:

Farmecul unei fete nu consta in culoare parului sau o chiilor. unii prefera prunetele, altii blondele..nu exista un tipar general, el difera de la pers la perswinking

| Purec a răspuns:

Sigur ca atragi baieti, acum depinde ce fel de baieti, caci pana la urma si un rahat atrage mustele

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru Purec):

Mersii de raspuns :**

| OnlineZ a răspuns:

Fetele frumoase atrag numai mitocani ..prosti insensibili, needucati, care au numai vrajeli in cap.

| neutrino a răspuns:

Poti fi "rara" dar nu neaparat si frumoasa.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru neutrino):

Adevarat! mersii de raspuns!

| BluishAngel a răspuns:

Din cate spui, esti frumoasa, dar trebuie sa ai si caracter.Degeaba frumoasa daca ii respingi pe toti prin atitudine.Asa nimeni nu o sa te vrea.

| XxcorixX a răspuns:

Si eu sunt bruneta cu ochi albastri si nu, fetele ca noi nu sunt un specimen pe cale de disparitie asa ca poti dormi linisita laughing

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru XxcorixX):

Scuza-ma.cred ca ai probleme cu vederea rolling on the floor vezi oameni cu ochii caprui la tot pasul!oh go on

| XxcorixX a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

E si asta un adevar. Fiecare are farmecul lui, indiferent de culoarea parului sau a ochilor. Important este sa ai personalitate.

| preaplictisit a răspuns:

Raspunsul nu ti-l putem da noi, dar in schimb ai in casa un geam magic in care te poti vedea pe tine...se numeste oglinda laughing

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru preaplictisit):

Amuzantule oh go on nu ti-am cerut sa imi spui daca sunt frumoasa oh go on si gen daca sunt o asa zisa fata rara rolling on the flooroh go on

| Cosmin1I a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

Ai face bine sa te uiti la ce a zis si Delikat9...Atat timp cat esti frumoasa si ai un caracter respingator nu o sa fi buna decat la pat pentru orice barbat.