Dacă ai curu` mare, sâni cât 2 mingi, aşa da. Scumpa, băieţii astea vor. Din ce spui eşti frumoasă. Nu te lăsa influenţatăde părerea băieţilor.
Intrebarea mea se refera la persoana rara ceva ce nu vei in fiecare zi
Farmecul unei fete nu consta in culoare parului sau o chiilor. unii prefera prunetele, altii blondele..nu exista un tipar general, el difera de la pers la pers
Sigur ca atragi baieti, acum depinde ce fel de baieti, caci pana la urma si un rahat atrage mustele
Fetele frumoase atrag numai mitocani ..prosti insensibili, needucati, care au numai vrajeli in cap.
Adevarat! mersii de raspuns!
Din cate spui, esti frumoasa, dar trebuie sa ai si caracter.Degeaba frumoasa daca ii respingi pe toti prin atitudine.Asa nimeni nu o sa te vrea.
Si eu sunt bruneta cu ochi albastri si nu, fetele ca noi nu sunt un specimen pe cale de disparitie asa ca poti dormi linisita
Scuza-ma.cred ca ai probleme cu vederea vezi oameni cu ochii caprui la tot pasul!
E si asta un adevar. Fiecare are farmecul lui, indiferent de culoarea parului sau a ochilor. Important este sa ai personalitate.
Raspunsul nu ti-l putem da noi, dar in schimb ai in casa un geam magic in care te poti vedea pe tine...se numeste oglinda
Amuzantule nu ti-am cerut sa imi spui daca sunt frumoasa si gen daca sunt o asa zisa fata rara
Ai face bine sa te uiti la ce a zis si Delikat9...Atat timp cat esti frumoasa si ai un caracter respingator nu o sa fi buna decat la pat pentru orice barbat.
miutzatha întreabă: