Am 16 ani iar el 21 dar ma iubeste foarte mult, am 1 an si o luna de cand stau cu el si daca am zis ca nu vreau sa imi incep viata sexuala a acceptat si ma astepta atunci cand voi fi pregatita. Intelegere sa fie intre voi si iubire.
Buna! Dupa parerea mea varsta nu este o problema. Prietenul meu are 23 de ani, iar eu am 16 acum depinde si de asteptarile fiecaruia in relatie. Sunt destul de multumita de el pentru ca nu imi cere ceva, desi avem luni de relatie ...ne mai certam, dar in orice relatie exista certuri. Parerea mea e ca nu atat de importanta varsta atata timp cat te intelegi si te potrivesti cu acea persoana.
Dupa parerea mea aceea nu este relatie. barbatii mai in varsta din ziua de astazi profita doar de fetele mai mici fiindca sunt euforice la inceput si indragostite. ei doresc doar sa le ademeneasca pe fete in patul lor, iar dupa 2-3 zile respectivul se desparte de ea. cam asa functioneaza in ziua de azi.
Mi se pare normal desi eu nu sunt o persoana care cauta cu disperare normalitatea, daca tu crezi ca e sincer si ai incredere in el totul e ok...intre mine si prietenul meu este o diferenta mult mai mare de ani si eu am 16 deci cred ca uneori parerea ta ar trebui sa conteze cel mai mult
De ce, nu? Eu am o relatie cu un baiat de 25 de ani si eu am 15 Intelegere sa fie
PupicAndreea întreabă: