| Ciuki a întrebat:

Buna TPU...credeti ca m-i se poate intampla ceva daca incep viata sexuala si nu mi-a venit absolut deloc ciclul? va rog fara misto as vrea sa aflu daca sunt dispusa la ceva boli sau...stiti voi la ce ma refer.va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| addryannaa a răspuns:

Buna! practic nu ti se poate intampla nimic. numai trebuie sa ai grija ca partenerul tau sa nu fie bolnav si sa nu folositi prezervativ pentru ca in cazul asta chiar daca ti-a venit sau nu ciclul te poti imbolnavi.asa ca mai bine folositi prezervativul.si nu poti ramane gravida daca nu ti-a venit ciclul. sper ca te-am ajutat:*

| Pufuleteeee a răspuns:

Doamne. eu zic ca nu e bine. poti face cancer de col. esti prea mica. odata ce nu ti-a venit ciclul.sad mai asteapta

| Purec a răspuns:

Bolile pe care le poti capata, nu au legatura cu ciclul menstrual. Deci mare grija, daca e sa faci ceva, sa te protejezi. Desi, nu iti recomand sa faci ceva, probabil esti inca micuta si ar trebui sa mai astepti o perioada. Nu cred ca esti inca dezvoltata suficient pentru a face sex

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cati ani ai. Daca ai deja varsta minima la care iti poti incepe fara riscuri viata sexuala, adica 17 ani si jumatate, ai deja o problema, fiindca nu e normal sa nu ai menstra la varsta asta si ar trebui sa te vada intai un endocrinolog.
Daca ai sub 17 ani si jumatate, riscul tau de cancer de col uterin va creste de 9-10 ori.