Eu am fost la 13 ani cu cineva de 16 si a durat un an dar trebuie sa stii ca te place mult si sa-l placi si tu, iar el sa nu fie cu tine pentru pat.(Sa nu il bati la cap cu asta) iti dai seama din comportament
Nu conteaza varsta...cat timp voi va iubiti nu va intereseaza varsta si 3 ani nu e chiar asa mare Deci fi cu el si iubitiva, succes
Ce-s prostiile astea iubirea dintre suflete --.-- daca fata si baiatu sunt frumosi pa merge relatia e logic.
Varsta nu conteaza asa de mult cand doua persoane se iubesc cu adevarat. De exemplu eu sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani jumate iar la inceput el avea 17 ani iar eu aproape 14 dar nu a fost un obstacol pentru noi .
Bafta.
Hmm sunteti cam tinerei, insa tot trebuie sa incepeti de undeva, nu? Lasa diferenta de varsta, nu e atat de importanta cat timp tineti unul la celalalt, ce e important e sa va iubiti, intelegeti si sa comunicati intre voi. Sunteti foarte tineri si ar trebui sa nu luati lucrurile atat de in serios pentru ca la varsta asta pe cat de repede te indragostesti, pe atat de repede iti trece si iti place de altcineva. Asa ca traieste momentul si nu-ti fa griji legate de varsta sau mai stiu eu ce.
Dacă îţi pasă cu adevărat, nu. Însă ai grujă să nu fii doar un alt condiment din viaţa lui.