| kidaaзo3 a întrebat:

Credeti ca, un baiat mai mare decat mine cu 3 ani, daca este timid,dulce,gentleman(face cinste,te conduce, te asteapta in fata casei etc) este un baiat bun,sau doar gesturile astea sunt doar de fatada? Tin sa mentionez ca o ia foarte usor. Nu m-a sarutat pe gura, dar m-a sarutat pe colturile gurii si m-a tras mai aproape cu mana. Nu stiu ce sa cred, eu am 14, el 17 si imi este frica sa ma bag in ceva mai serios, mai ales daca el si-ar bate joc.

Răspuns Câştigător
| SpLatTionut a răspuns:

Depinde, daca il cunosti cat de cat bine, poti sa te bagi in ceva mai serios. Daca te intrebi de ce nu te-a sarutat pe gura, ci pe colturile acesteia inseamna ca te respecta. Asa e, poate esti mica de varsta, dar nu e bine sa iti lasi viata "sexuala", sa ii spunem asa, deoparte. Dar ai grija sa nu devina ceva prea serios [sa se ajunga la sex].

Sper ca te-am ajutat! happy

5 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Daca a facut ce a facut pana acuma, nu cred ca este de fatada. Mai sunt si baieti dinastia. Poti incepe o relatie cu el si vezi cum se comporta si pe parcus daca nu iti place, oricand poti incheia relatia, doar nu trebuie sa stai lipit de el, nu? raised eyebrows

| ywar a răspuns (pentru Aylee):

Hai mai la 14? ce dracu inseamna asta? eu la 14 ani invatam, nu ma gandeam sa fac sex. sa ma "combin" - ce cuvant tampit! E o aberatie chiar daca traim in secolul vitezei!

| Cristiann25 a răspuns:

Daca face gesturi de astea cu siguranta nu sunt de fatada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceste gesturi pot fi facute de catre un baiat deosebit. La fel de usor pot fi facute de catre un criminal in serie sau un pedofil. De unde vrei sa stim noi in care categorie se claseaza prietenul tau?

| ionutz38 a răspuns:

Este un baiat de treaba