| adrianamara a întrebat:

Credeti in iubire vesnica in sensul ca toata viata vei iubi acceasi persoana chiar daca relatia s-a terminat? Eu cred ca da desi e posibil sa ai alta persoana langa tine care sa te multumeasca, tot cred ca o singura data in viata iubim cu adevarat!

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Sincer eu una cred in aceasta iubire vesnica care exista si dupa o despartire.De exemplu nu l-am uitat pe fostul meu prieten, desi a trecut atat de mult timp de la despartire si inca il iubesc foarte mult.Am mai incercat sa mai fiu cu altcineva insa degeaba.Nimic nu era ca si atunci, cand eram impreuna cu fostul meu prieten.Nimeni si nimic nu va putea sa il inlocuiasca niciodata.Mereu va avea un loc special in inima mea.Nu stiu daca vreodata mai pot iubi pe cineva atat de mult cum l-am iubit si pe fostul.Un lucru este cert ca niciodata nu il voi uita si il voi iubi pentru tot restul vietii pentru ca a fost prima mea iubire, singura persoana care m-a invatat sa iubesc cu adevarat si singura persoana care mi-a lasat niste urme in inima si pe care o voi pastra mereu acolohappy

| adrianamara explică (pentru mihaelaa18):

Prin acceasi chestie trec si eu!

| mihaelaa18 a răspuns (pentru adrianamara):

Tot ce trebuie sa facem este sa fim tari si puternici. Poate intr-o buna zi va fi binehappy

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu cred asta, doar adolescentii cred asta la prima iubire. O sa-ti treaca dragostea intr-un timp foarte scurt (2-3 ani)si o sa iubesti din nou, chiar mai puternic si mai adevarat. Nu inseamna ca iti uiti iubirea, ci doar ca o inchizi intr-un sertar de amintiri duioase.

| irina20 a răspuns:

Nu.Cu timpul se vor duce si sentimentele.Vor fi intrebari si ganduri de genul 'daca am fi continuat.' si multe se vor pune atunci cand in relatia actuala ceva nu merge. Exist si iubiri vesnice dar nu in relatii de genul.

| mona a răspuns:

Nu prea cred in iubire vesnica, nici nu cred ca exista asa ceva, poate in filme...

| Aleqa a răspuns:

Nu cred ca asta chiar exista. Iti va ramane in gand persoana respectiva, dar nu cred ca vei ramane toata viata singur/a pentru ca numai poti fi cu persoana respectiva, dar asa ii arati dragoste vesnica.
Da, o data in viata iubim cu adevarat.

| AndyLavy a răspuns:

Multi confunda iubirea cu alte sentimente. daca nu poti uita o persoana nu inseamna neaparat ca inca o iubesti. Iubirea trebuie intretinuta de ambii parteneri. nu exista iubire din asta vesnica, adica unu sau una sa iubeasca pe una sau unu toata viata ( asta in cazul in care toata viata se intelege pana pe undeva pe la 70 de ani ). Intervin alte sentimente. Si nu, nu e adevarat ca doar o data in viata iubim, iubim un caine o pisica pe mama tata fratele sora, prieten ca amic, iubit si asa mai departe, iubim multe lucruri, in moduri diferite. Intr-adevar nu se compara nimic cu prima iubire, sentimentele pot fi mai puternice sau mai putin puternice. Nu stiu cati ani ai, insa cu siguranta vei gasi o alta persoana pe care sa o iubesti, chiar mai mult decat pe prima.
Si daca ar fi cum ai spune tu..gandeste-te cate persoane raman cu prima iubire? Sunt destul de rare cazurile. Asta ar insemna ca toti sa fim tristi si sa nu mai iubim..ca nha, nu mai suntem la prima dragoste.
In fine, psihicul influenteaza foarte mult acest lucru. trebuie doar sa vrei si sa crezi ca vei iubi din nou si o vei face.

| adrianamara explică (pentru AndyLavy):

Multumesc pentru raspuns!

| VladGH a răspuns:

Da, am vazut si cred. Dar mai des se intimpla la femei. Eu de exemplu nu as putea sa traiesc cu o persoana dar sa iubesc pe altcineva. happy

| StefaniaM a răspuns:

Apoi dc nu? Am văzut atâtea telenovele și interviuri cu Vântur, că deja mi s-a urcat la cap că îl voi iubi toată viaţa mea blah blah blah big grin

| RozaCinni a răspuns:

Eu una cred! De ex: am fost cu unul timp de 1 an jum si dupa ne-am despartit. Cu toate ca acum suntem cu alte persoane ne iubim la fel de mult ca inainte! Dar cred.(cand zic cred ma refer ca intr-adevar o sa se intample asa) ca o sa fim din nou impreuna.Cam greu rezisti sa stai departe de o persoana chiar daca ti-a gresit de multe ori. In dragoste sunt suisuri si coborasuri! big grin

Întrebări similare