Si eu sunt in aceiasi situatie.eu fac un singur lucru.nu-i bag in seama.Dak ai incredere in el te sfatuiesc sa nu ii mai asculti p toti,...si te sfatuiesc inca ceva nu-i spune mereu lururile care ti le spun colegii tai...prietenul tau va crede ca nu ai incredere in el,sper ca o sa t ajute :*:*
Si eu sunt in aceiasi situatie.eu fac un singur lucru.nu-i bag in seama. Daca ai incredere in el te sfatuiesc sa nu ii mai asculti p toti, ...si te sfatuiesc inca ceva nu-i spune mereu lururile care ti le spun colegii tai...prietenul tau va crede ca nu ai incredere in el, sper ca o sa t ajute :*:*
Daca va iubiti aman2 impacati-va daca ei scot vorbe despre tine/el inseamna ca sunt gelosi pe voi 2 si tocmai de aia voi aratatile ca nu va pasa, suna-l nu-l lasa sa plece sa te uite si sau se se bage niste handicapati idioti invidiosi aurolaci etc etc intre voi! IUBIREA E MAI SUS DE invidia lor!
Iti spun asta din propria experienta eu am facut ce ti-am zis... pana cand m-am despartit de el ca toata scoala incepuse sa ma exaspereze chiar daca cei mai multi erau de partea noastra... nu-mi convenea ca erau totusi peste 10pers care nu n vor impreuna.
Anonima17191 întreabă: