| ZzzAlexandraZzz a întrebat:

Buna,TPU! Cu baiatul acela am terminat-o acum am alta problema cu un alt baiat laughing) sad
In timp ce il iubeam pe celalalt,,imi bateam joc" de baiatul cu care sunt acum impreuna sad ieri ne-am intalnit pentru prima data,si dupa mi-a spus sa il anunt cand ies de la ore ca sa vina si sa ma astepte, dupa ce am iesit i-am trimis 3 sms-uri si le-am sunat de 3 ori dar...nu mi-a raspuns..azi i-am trimis un mesaj pe fb...nici pe fb nu mi-a raspuns.
Acum 2 zile am auzit de la o colaga ca are pe alta,iar el a spus ca nu de adevarat,mi-a spus de multe ori ca ma iubeste, dar nu stiu de ce nu imi raspunde sad
Vreau sa stiu si eu ce e aici. Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Anemona2020 a răspuns:

Buna. Deci sa inteleg asa iti bati joc de el si asa esti suparata ca nu iti mai raspunde. Intereseazate mai bine si aflat ca poate cine stie o avea alta prietena, si poate e suparat pe tine sau are o problema ceva.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La varsta de 13-14 ani, si nu numai, poti iubi si poti fi iubita, de 3 ori pe zi, de parteneri diferiti si a doua zi sa nu mai fii cu niciunul.

| Public22 a răspuns:

Acum isi bate el joc de tine! laughing

| AliMiha a răspuns:

Toate se intorc in lumea asta... Ce rau faci la cineva ti se intoarce nu neaparata in scurt timp dar ti se intoarce, de asta este zicala " ce tie nu-ti place, altui nu face " ai grija pe viitor... pe baiatul asta nu-l mai cauta o sa pari disperata!