| sweet_6707 a întrebat:

Buna TPU.cu prietenu meu implinim o luna. dati-mi idei ce sa-i cumpar da sa nu fie o avere. cea mai buna idee primeste funda

Răspuns Câştigător
| Cici_6929 a răspuns:

Pai iai o cutie o impachetezi frumos iar in ea 100 de biletele fiecare dintre ele sa inceapa cu: te iubesc pentru... (sub biletele poti ascunde si parfumul lui preferat) asta la sigur ca o sa-i placa.

6 răspunsuri:
| 4l3x a răspuns:

Cumparai o perna in forma de inimioara sau un maimutoi cu o inimioara sau ceva care sa simbolizeze dragostea, ceva cu inimioarewinking sau poti sa nu ii cumperi, poti sa ii faci cadou un sarut frantuzesc sau unul pe buzehee hee fundita, plswinking

| LittleDrop a răspuns:

O poza cu voi doi cred ca ar fi cadoul ideal, indiferent de "varsta" implinita impreuna. O poti pune intr-o rama sau sa decupezi o inima din hartie [ rosie ] sau din orice altceva si sa o capsezi pe poza. Sau atasat pozei un mic text prin care ii spui cat de mult il iubesti.

Iubiti-va mult! happy

| Colla a răspuns:

O cutie de bomboane milka i love youlaughing

| Tucică a răspuns:

Făi o cină romantică la tine sau în oraş.

| RaphaelaaAndreea a răspuns:

De ce trebuie sa-i cumperi tu, el crezi ca se gandeste ca impliniti o luna?happy

| crisha_1508 a răspuns:

Ai putea sa-ti scoti la imprimanta o poza cu voi, sa o pui in rama si sa i-o dai! Si cu o canuta: I love you! Succes!