Pai pentru mine a fost surprinzator de placut pentru ca eu credeam ca e un gest foarte scarbos dar dupa ce l`am,, experimentat'' chiar mi-a placut foarte mult.
Buna, si eu am fost in situatia ta, ma gandeam cum e, daca isi va da seama ca nu stiu dar pana laurm, a totul a fost bine
sfatul meu este "sa te lasi dusa de val" si totul o sa iasa bine.
succes
Si in legatura cu primul meu sarut a fost de neuitat. nu-ti fa griji ca e primul, totul o sa vina de la sine
Pai..la mine a fost cea mai intesa senzatie traita cu un baiat pe care chiar il placeam inca nu ajunsesem in stadiul de al iubi... o sa fie ok atat timp cat o sa fii tu insati. fundita?
Primul meu sarut frantuzesc a fost la varsta de 13 ani. Baiatul de 15 pe atunci stia foarte bine. Eram la prima intalnire iar afara ploua..era o vreme destul de urata pentru un prim sarut. dar totusi s. a intamplat in ploaie. de atunci ador ploaia. La inceput a fost putin ciudat pentru ca nu stiam cum sa o fac. dar el a "preluat conducerea". si a fost foarte ok. Mi. a stat gandul doar la acel sarut. Acum cand ploua. tot la acel sarut ma gandesc. Am uitat sa mentionez ca inca sunt cu acel baiat.
Acum cati ani ai? Scuze daca te deranjeaza ca intreb, dar e super frumoasa povestea ta
Acum am 17