Te-ai despartit de el bun.Dar iti e dor, si il vrei inapoi.De ce? Petru ca nu ai vrut sa faci asta.Si atata timp cat de fapt ai facut ceva ce nu ai vrut o sa te macine sentimentul.
Alta e rezolvarea.E greu sa te lupti si cu orgliul, si cu regretul si cu dorul.Stiu cum gandesti:daca el s-a plictisit,nu mai are rost...
Nu e chiar asa, pentru ca voi in loc sa discutati, sa va lamuriti si sa gasiti solutie ati renuntat.
Stiai ca in iubire/dragoste nu ai cum sa te plictisesti?
Acum tragi singura concluzia
Bafta!
Cel mai bine este sa te asiguri ca esti gata din nou sa fii imrepuna cu el. Vorbeste cu el, serios, intreaba-l daca te mai iubeste si daca este gata sa fiti imrepuna si spune-i ca tu esti gata si esti gata sa-i faci orice numai ca el sa nu se plictiseasca si tot asa.Dar daca nu doresti atunci e si gasesteti alt iubit si vei vedea ca nici nu vei observa dar singru va iesi din capul tau
Fata mea, nu te mai consuma pentru toti "idiotii" care nu-ti merita sentimentele. Ti-am comentat si le intreberea anterioara. Daca ai facut pasul de a te desparti de el.asta e, nu mai poti face nimic. De impacat nici nu se mai pune vorba, odata ce i-a spus prietenei tale ca s-a plictisit de tine.Desi nu e usor, eu l-as uita. Asa as proceda. BAFTA>
Il iubesti cu adevarat...am o problema asemanatoare,nu chiar fix,dar pe aproape,vorbeste cu el si intreaba-l daca te iubeste, daca da propune-i tu sa va impacati din nou sa nu-ti fie teama e ceva normal insa trebuie sa ai curaj daca il vrei innapoi, nu te da batuta.Fii puternika.Bafta :*