Pentru a-ti indeplini dorinta si visul imaginat, va trebui sa mai astepti putin, circa 1/2 de an, probabil pana prin luna Mai cand se va face din nou suficient de cald.
? merge caldura in masina no problem...
,,...in aer liber gen in camp sau undeva''. Parca asa este mentionat in intrebarea ta. Sau gresesc eu cumva?
Bună. Cel mai bine este s-o faceți în cameră. În public riscati să vă prindă poliția si sa primiți si amendă.
Ti s-a inramplat?
Am auzit cazuri la stiri. Eu sunt impotriva sexului în public oricum. Mi se pare lipsă de respect. Dacă trece mai ales un copil pe acolo? Deci nu.
Daca esti psionat de senzatii tari ai putea sa incerci intr-o zona retrasa unde sa ai totusi si o priveliste frumoasa daca tot vrei sa faci o seara de neuitat, gen sa se vada orasul luminat frumos noaptea. Dar trebuie sa ai grija, sexul in locuri publice e riscant, pe langa faptul ca risti sa fii prins de curiosi, te poti trezi si cu o amenda frumooasa. Daca vrei sa organizezi o seara de neuitat poti sa te plimbi cu masina sa cauti locuri mai retrase si frumoase cateva zile, asa vezi daca sunt si "utilizate" de altii, si cand te asiguri ca totul e in regula poti sa pui in aplicare planul iti sugerez sa fie noaptea totusi, nu vrei sa te trezesti cu spectatori
Dabpai oricum e mai frumos si mai senzual noaptea ❤
Pricope_Razvan_Ioan_1990 întreabă:
KatiMe27 întreabă: