anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..cum as putea rezolva problema mea:deci am incercat cu vreo 9 luni in urma sa ma intilnesc cu o fata, e mai mica ca mine eu am 18 ani ea 16...imi place foarte tare,atunci imi parea ca nu vrea sa fie cu mine dar abia acum am aflat ca atunci ea simtea ceva pentru mine dar nu-mi arata,acum as vrea sa incerc iar,dar nu prea vrea sa vorbeasca cu mine, nu pre imi raspunde, cum facea si mai inainte..cum s-o cuceresc ca nu am idee.ei ii plac baietii cu creasta in cap de jumate de metru, pantaloni cu fundul pina la genunchi...ce sa fac cu ea? as vrea tare sa fiu cu ea..am mai avut prietene, dar era mai usor

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
1 răspuns:
| 0IoAnA0 a răspuns:

Nu conteaza ce ii place ei, fiecare fata avem un "model de baiat perfect" dar nu se aplica mereu si in real life. Poate te poti intalnii cu ea fata in fata sa o inviti iar in oras, daca nu iti mai raspunde prin mesaje sau altele. Cel mai important: Nu incerca sa te schimbi pe tine! Daca zici ca a simtit ceva pentru tine atunci poate inca mai simte. Deci ori te intalnesti fata in fata cu ea ori ii lasi un mesaj la care trebuie sa iti raspunda pana la urma (in care sa ii zici ce simti). Succes! happy