Eu cred ca s.a bagat cu fata respectiva doar sa te fac geloasa pe tine, ori sa incerce sa te uite... asta inseamna k il doare foarte mult si k te iubea.Du-te la el si salutal daca vezi k nu te priveste in ochi inseamna k il doare. spune-i sa te priveasca in ochi si sa iti spuna k ink te mai iubeste si ca nu o iubeste pe ea.Iar tu sa ii spui k ai fost o proasta k nu stii ce a fost in capul tau, k iti pare foarte rau. Apoi i.al in brate si sarutal pe obraz. apoi uita-te in ochii lui si vezi ce iti va spune. Sper k ti.am fost de ajutor. consider k ideea mea este o solutie destul de buna.Acum cum consideri si tu. :*
Daca nu o iubeste pe respectiva, stai linistita ca nu trebuie sa faci eforturi sa se intoarca la tine, o va face el de buna voie cand isi va da seama ca a facut o greseala despartindu se de tine
Daca te mai iubeste se va intoarce el la tine. Nu cred ca ar fi corect sa intervii tu, gandeste-te ca mai e o persoana la mijloc(actuala lui prietena) care nu s-ar simti tare bine. Trebuie sa te pui si in locul ei. Daca e sa fiti impreuna tot o sa fiti
Cere-ti iertare daca i-ai gresit cu ceva apoi scrie-i o scrisoare si da-i-o personal. In scrisoare scrie tot ce ai pe suflet, sentimentele tale fata de el! Ai spus ca este cam orgolios; iti va fi greu sa te impaci!
Eu ma gandeam sa-i zic toate astea fata in fata...ce parere ai? si da-mi si niste idei ca sa il conving. mersi mult:*
Dany_Daniel_1998 întreabă: