| AngieSutru a întrebat:

Cum as putea sa ii spun fostului iubit ca as vrea sa fim din nou impreuna? Faza e ca noi am fost cam 2 săptămâni impreuna și după ce ne-am despărțit am mai vorbit ca prieteni și el a început sa ma facă geloasa cu o colega de a mea de clasa spunându-mi ca o place sa ca ar vrea sa îl combin eu cu ea dar mi-a spus ca a făcut așa intenționat ca sa vadă dacă sunt geloasa sau nu. Iar astăzi am ieșit cu el prin mall sa cumpar niște haine și ne-am luat in brațe,am ras,totul frumos. Dar nu știu cum sa ii spun in fata ca vreau sa fim din nou impreuna, va rog un mic sfat?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce te-a insotit la mall si a stat cu tine o buna parte din zi, consideri ca si-a permis sa-si ''piarda/iroseasca'' o parte a zilei doar datorita faptului ca nu avea ce face? Sau ca a ras, s-a distrat si te-a tinut strans in brate asa de nebun, doar pentru a scapa de plictiseala? Invita-l din nou, la mall sau o plimbare si in functie de comportamentul manifestat vei reusi de una singura sa-ti dai seama ce petrece intre voi si pe baza celor observate sa tragi concluzia corecta. big grin Succes!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ce rost are sa ii spui? demonstrezi ca vrei si poti; iar daca el observi ca nu te merita, ii dai papucii si treci la altul

| HazelEyes77 a răspuns:

Eu cred ca totul va veni de la sine deoarece e evident ca si el isi doreste acelasi lucru. Nu ii esti deloc indiferenta. Nici nu trebuie sa zici nimic.