Daca ati inceput viata sexuala. atunci o zi fai o cina romantica cu lumanari si alte chestii si dupa aia mergeti in dormitor. (asta se poate face si fara sex) alta data pune niste lumanari in baie si in cada apa cu spuma. alta data cand vine acasa pune niste petale de trandafiri de exemplu pe jos si sa mearga pana la pat si acolo tu cumva mai sexy. si tot felul de chestii din astea. dar nu i fiecare zi ca deja se prea obisnuieste.
fara sex: jucativa jocuri de cupluri. (gasesti multe pe internet)
sau cand sunteti plictisiti... pune muzica de dansat si provoacal la dans. daca nu vrea i-al de mana si adul pe "pista de dans". fa niste lucruri care sa-l provoace. fi jucausa cum sa spun.
se plictiseste de exemplu. sarutal pe gat. te opresti. dupa aia il musti usor de ureche. si mergi sarutand incet incet pe gat inspre gura... si cand ajungi acolo te opresti si te ridici si spui hai sa dansam (un exemplu) si daca nu vrea. repeti aceeasi faza pana vine. tot felul de jocuri din astea. sau pune bilete prin casa cu "este mare si are usi" se duce sa caute in casa ce e mare si are usi sau ii spui cam unde sa mearga. cand ajunge acolo da de alt bilet care il indruma in alta parte. si fa-l sa se plimbe prin casa care la sfarsit premiul esti tu. si in ultimul bilet sa scrie ceva de genul "este pe canapea si te asteapta" sau stiu eu ce-ti trece prin minte. noua baietilor ne plac jocurile astea. pentru ca facem ceva ce nu obisnuim.
Petrece mai mult timp cu el...deschide subiecte noi... vorbeste-i despre ce ii place ..asha o sa va distrati mai bine.
Hey! parerea mea este ca ar trebui sa vorbiti mult! sa afli daca s-a mai schimbat! sa afli ce ii place la o fata! ar trebui sa deveniti prieteni buni... apoi il poti intreba daca ar mai rea sa fiti impreuna!
Sper ca te-am ajuat! :*