| L0la a întrebat:

Cum as putea sa il conving pe tatal meu sa imi incare cartela. eu am doua telefoane. si pe un telefon am abomnament. si inainte cam depaseamlaughing cu mult,k tirmiteam mesaje, ceea ce nu prea e posibil dca ai abonament,si in celalat am cartela pe care nu mai am credit, si vreau sa vb prin smshappy deci neaparat imi trebuie laughing smslaughing, si nu stiu cum sa fac sa il conving..pentru k eu mai am un nr pe care nu il folosesc tot de abonament. si. tata plateste in fiecare luna ..si pentru ala chiar dca nu il folosesc e abonament facut pe 2 ani. ca sa pot sa imi iau alt tell..deci... i-am zis azi k dca imi incarca si a zis asa" k iar. nu stiu pe ce nr sa te sun ..bla bla bla cam atat" deci nu prea a zis ca nu si mai vreau sa mai incerc odta da de data asta sa imi iasa plzz stafuri?puppy dog eyes FUNDAA

Răspuns Câştigător
| YONYELLA2012 a răspuns:

E cam greu sa il convingi. daca nu reusesti vorbeste cu mama ta sunt sigura ca ea il poate convinge pe tatal tau. si incarcati cu 7-10 euro si iti ei o optiune cu multe sms-uri si minute si gata. Sunt obtiuni cu 2000-4000 sms si min. E mai simplu. Cat despre tatal tau nu stiu ce sa spun...va fi greu sa il convingi

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Eu n-am inteles nimiclaughing

| L0la explică (pentru unknownn):

laughing mai citeste odata

| unknownn a răspuns (pentru L0la):

Nu pot, ma dor ochii cand vad greseli gramaticale.

| kitty00 a răspuns:

Pai daca e tatal tau si esti singura la parinti poti sa ii spui ca esti singura fata a luirolling on the floor si ca na...laughingrolling on the flooril vei ajuta la ceva anume, chestii de genu'
Daca nici acum nu vreau spune-i sa-ti ia un telefon dual sim sa vada acum pe ce telefon te suna devildevil

| MihaelaMykydutza a răspuns:

Pai nici mie nu mi-a incarca.