| Biasweetlips a întrebat:

Cum as putea sa il despart pe fostul, fostul meu gagic de gagicasa? Vreau sa ii despart si dati-mi o idee, nu pot sa va spun motivele! dar vreau sa ii despart :*! va rog frumos, dau funda!

6 răspunsuri:
| Escape a răspuns:

Scuze,dar nu cred ca tu sau oricine ar trebui sa se bage intre alti. Numai un om foarte rau ar face asta, tie ti-ar placea ca tie sa iti face altcineva acest lucru? cred ca nu. daca tot e fostul fostul ce interese ai mai avea? Dar pentru ca aici toti ar trebui sa fim toti pentru unu... ai putea sa bagi strambethinking, sa vorbesti cu fostul tau mai mult etc happy

| Alin74 a răspuns:

Foarte simplu: Scrii mesaje din partea lu fostul sau lu gagica lu fostul tau prieten de genu: Cand vorbesti iti pute gura, daca iti mai pute ne despartim!
Sau:
Ai penisu asa mic ca veveritele cred cai ghinda!
Bafta si la cat mai multe cupluri despartite!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Si ce ai avea de castigat
Ai fi fericita pentru moment daca ai reusi.eu as spune sa il lasi in pace., sa il ignori...

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Cred ca daca as fi in locul "fostului" si aflam ca tu ma desparteai de prietena...te calcam pe cap la propriu.Ce faci tu este un copilarism si lipsa celor 7 ani de acasa.

| Deni7 a răspuns:

Stii ca din cauza ta unii vor avea de suferit?
Incearca sa te pui in locul lor si crede-ma ca nu o sa mai vrei sa faci asta.Gandeste-te cum ar fi sa suferi tu din cauza altora pentru ceva ce poate nu ai facut sau ai zis.E foarte, foarte naspa!
Si nu uita ca roata se invarte!

| WldWld a răspuns:

De ce te bagi in relatia lor? raised eyebrows Eu nu cred ca ti-ar conveni ca cineva sa isi bage nasul intre tine si iubitul ta? raised eyebrows Lasa-i in tace sa fie fericiti. Treci peste. O sa mai fie si alti. tongue