Oricat incerci nu poti sa-l uiti, dar trebuie sa intelegi ca noi baieti suntem prosti si idioti incat ne dam seama foarte greu ca tine cineva la noi, iar cei mai timizi no sa-ti raspunda niciodata la avansuri daca nu e convins ca poate avea incredere in tine, in subconstientul lui el crede ca vrei sa razi de el si altele, iar noi cei care le spunem pe fata si afisam o imagine de duri suntem mai sensibili decat ai putea crede dar idea este ca cei timizi nu-s la fel de prosti ca noi cei directi, noi nu ne dam seama cat demult tinem la o fata pana nu o pierdem.iar dupa ce o pierdem ne simtim singuri, casi cum nimeni n-ar mai exista pe pamant intelegi? Nu incerca sa-l uiti dai ocazia sa creada ca poate avea incredere in tine si totul va fi bine iti urez scucces
Nu te mai gândi la el, așa sentimentele vor dispărea și îl vei uita.
Treci peste, viața merge înainte.
Eu cred ca exista.
Avem păreri diferite
Ti-am trimis pe la 5 dimin. o tona de felicitari ca mesaje nu merge, ti-am dat si o cerere de prietenie, n-am primit nimic inapoi sau poate nu le-ai primit, imi place mult blog-ul tau ti-am lasat si un comentariu la ultima postare si tare mult as vrea sa vorbim pe mess; x
Nu am primit nicio cerere şi niciun mesaj. Ţi-am trimis un e-mail.
Exista dragoste la prima vedere dar trebuie sati deschizi inima pentru a o putea vedea
Degeaba imi spui tu mie chestia asta, că eu tot nu cred.
Poi asta este opinia ta
Bineînţeles
Fiecare crede ce vrea.
Dar am obligat eu pe cineva să creadă ce spun eu?
Am zis eu asa ceva? Am zis ca fiecare cu parerea lui.
O sa vina de la sine uitarea asta, mai ales cand vei intalni alt baiat. uita-te si tu in jur.sigur mai sunt si altii care te plac si care ii placi.doar nu o sa stai o viata sa suferi dupa cineva care nu te baga in seama.nici nu ar avea rost o relatie cu el. daca face acum asa cand nu sunteti impreuna dati seama daca ati fi impreuna si nu ti-ar raspunde ti-ar fi mai bine? da-l uitarii...life goes on!
Bananacantareata87 întreabă: