De obicei intr-o astfel de relatie de prietenie este imposibil sa nu existe si atractie. Daca pur si simplu iti e alaturi vrobiti mult radeti, insemna ca-i place compania ta si asta insemna ca te place. A da si app nu fi timida sa-i ceri tu prietenia lui, nu-l astepta pe el, daca el e putin mai timid nu se va intampla niciodata chiar daca te palce...
Eu zic altceva. stiu multi oameni care erau cei mai buni prieteni, s-au cuplat si acum inca sunt impreuna si au o relatie frumoasa. De la cei mai buni prieteni mai este decat un pas pana la iubit si iubita, desi multi am vazut ca nu cred in asta...
Si cum imi dau seama daca ma place sau cum as putea sa fac ca sa fim impreuna? Orisicum imi place raspunsul tau. Multumesc
Multumesc mult
De obicei intr-o astfel de relatie de prietenie este imposibil sa nu existe si atractie. Daca pur si simplu iti e alaturi vrobiti mult radeti, insemna ca-i place compania ta si asta insemna ca te place. A da si app nu fi timida sa-i ceri tu prietenia lui, nu-l astepta pe el, daca el e putin mai timid nu se va intampla niciodata chiar daca te palce...
Bananacantareata87 întreabă: