| ȘtefiBăăi18 a întrebat:

Cum as putea sa imi dau seama ca un baiat ma place? Adica el se comporta foarte frumos cu mine si tine la mina ca la o sora dar mie imi place de el foarte mult si as vrea sa stiu cum pot fi sigura daca ma place si el pe mine. Si daca m-ar place cum as putea sa il intreb daca vrea sa fim impreuna? Va rog ajutati-ma cu un sfat cu ceva dau funda la cel mai bun sfat. Va rogg mult

Răspuns Câştigător
| GicaGheorghe a răspuns:

De obicei intr-o astfel de relatie de prietenie este imposibil sa nu existe si atractie. Daca pur si simplu iti e alaturi vrobiti mult radeti, insemna ca-i place compania ta si asta insemna ca te place. A da si app nu fi timida sa-i ceri tu prietenia lui, nu-l astepta pe el, daca el e putin mai timid nu se va intampla niciodata chiar daca te palce...

4 răspunsuri:
| GicaGheorghe a răspuns:

Eu zic altceva. stiu multi oameni care erau cei mai buni prieteni, s-au cuplat si acum inca sunt impreuna si au o relatie frumoasa. De la cei mai buni prieteni mai este decat un pas pana la iubit si iubita, desi multi am vazut ca nu cred in asta...

| ȘtefiBăăi18 explică (pentru GicaGheorghe):

Si cum imi dau seama daca ma place sau cum as putea sa fac ca sa fim impreuna? Orisicum imi place raspunsul tau. Multumesc

| ȘtefiBăăi18 explică (pentru GicaGheorghe):

Multumesc mult

| GicaGheorghe a răspuns (pentru ȘtefiBăăi18):

De obicei intr-o astfel de relatie de prietenie este imposibil sa nu existe si atractie. Daca pur si simplu iti e alaturi vrobiti mult radeti, insemna ca-i place compania ta si asta insemna ca te place. A da si app nu fi timida sa-i ceri tu prietenia lui, nu-l astepta pe el, daca el e putin mai timid nu se va intampla niciodata chiar daca te palce...

| yo547 a răspuns:

Da.