| eroare1eroare a întrebat:

cum as putea sa imi surprind iubitul intr-un mod placut. vreau sa mentionez ca nu facem dragoste/sex, dar ne mai "jucam "din cand in cand.(nu raspunsuri gen "cine romantice..etc ) ceva care sa il provoace, dar sa nu ajungem in pat. daca ati inteles ce vreau sa spun. dau funda! multumesc!happy

6 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Pai scuza-ma ca-ti zic dar mai bine te culci cu el daca va iubiti ce rost are sa-l chinui, habar nu ai cat de nasol e pentru un baiat sa-i faci asta, simte ca turbeaza cand se excita.Ma bine culca-te cu el daca sunteti de mai mult timp impreuna si simtiti nevoia de mai mult, daca nu mai bine nu mai face lucruri d'astea.

| eroare1eroare explică (pentru Onn3):

Nu vrem sa ne culcam impreuna. asta am decis amandoi ..pana mai trece putin timp

| NANANAHehh a răspuns:

Si fii sigura ca daca te imbraci provocator sau ii faci surprize din astea si fara sa vrea se va gandi cum sa ajungeti mai repede la pat.acuma serios straight face

| Oana92 a răspuns:

Si daca va iau cu forta sau insista sa faceti sex va suparati...

Răspuns utilizator avertizat
| Sibbbbel a răspuns:

Acelasi lucru vreau si sa-i fac iubitului meu...dat nu am nici o idee. poate are cineva o idee si ma inspir si eu. M-ar ajuta si asa avem ceva probleme puppy dog eyes