Ok. Fii atent. Nu iți fie frică că te faci de rușine. Fetele vor doua lucruri: Cineva care să le protejeze și cineva care să le facă să radă. Deci practic dacă te faci Claun Ninja, ai rezolvat. Acum ar trebui sa continui cu "lăsând gluma deoparte" dar o să spun fix invers. Nu lăsa gluma deoparte și folosește-te de ea (gluma), pentru a spune (în gluma) că iți plac ochii ei (după care îi compari cu ceva amuzant). Complimente, dar nu uita, unul deasupra gatului și două dedesubt. Si ar mai fi tehnica pull and push, dar despre care te rog să te documentezi singurel.
Daca nu ai bani nu se uită nimeni la tine, indiferent cit de frumos le vorbesti, poti sa le pupi si in c, r, daca esti păduche sarac alea caută bani, fetele. Ai bani?
Banii nu atrage sexul opus si fizicul, caracterul de barbat nu de pampalau
Ok, si daca are caracter de barbat, si fata vrea sa fie dusă la un film, sau vrea o prăjitură si el baiatul nu are bani, ce face, ca pe caracterul lui nu i dă nimeni gratis nimic, fetele sunt materialiste, nu toate, dar sunt, ca se gîndesc ca dragostea trece prin stomac, si daca si ele sunt vai mama lor de amărîte sarace, ele vor sa tragă lozul al mare daca acceptă o relatie cu un baiat, ca fată ea de acasa este instruită de mama ei sa ia unul bazat, bogat, iarta ma ca zic, poate doar tu nu crezi ca banul atrage sexul opus, dar femeia dintotdeauna a alergat după sigurantă financiară, atunci cum i ti explici tu româncele care caută străini, negrii arabi, turci, pentru ce crezi ca i vrea? pentru frumusetea lor? nu ci pentru bani, pentru bani acceptă femeia sa i faca ăluia 10 copii, si el sa o bată, sa o umileasca, ca stie ca in Romania moare de foame, dar asa in Germania sau franta, sau oriunde are traiul asigurat cu multi euro, zeci de mii de euro au străinii.
Inseamna ca 90% din barbati din Romania sunt siguri
Siguri pe ce
Singuri scuze
Nu cred, multi barbati Români au amante, asta e inca un lucru rau, au nevastă, la ce le trebuie si amantă? si copil cu nevasta, copil cu amanta, e clar s a stricat lumea. Tu ai pe cineva sau esti singur.
Deci 90% din barbati au amante super, sti prea bine ca te minti si ca nu arati frumos si de asta te minti daca ai fi un barbat frumos nu ai spune asa ceva, femeilor le plac barbati frumosi, banii nu atrag sexul opus, femeile nu fac sex din atractie cu cei bogati si din interese, un mic procent din barbati sunt bogati restul ce fac, man recunoaste ca nu esti frumos si asta dar nu minti, eu n-am nici o legatura cu intrebarea
Eu isi fac pariu pe cat vrei tu ca un barbat frumos fara un ban in buzunar are iubita usor, femeile sunt materialiste cand nu le atragi prin fizicul tau, dar ele viseaza la un barbat frumos ca si noi la alea frumoase