| AnDutZzA020 a întrebat:

Cum as putea sa scap de timiditate? Din cauza asta am pierdut multe relatii de dragoste! Ideea este ca atunci cand ma emotionez ma inrosesc! Ce as putea face... va rog! Din cauza asta imi pierd prietenii! Dau funda uriasa!

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

Pfff,eu ador astfel de fete love struck, imi plac cele timide si sensibile,cei care te-au parasit din cauza asta inseamna ca nu te iubeau cu adevarat, mi-as dori si eu o astfel de fata happy, dar din pacate sunt foarte putine in rest cele rele de gura si obraznice e plin, nu suport asa ceva crede-ma, ramai asa, e cel mai bine, baiatul care o sa fie al tau, va iubii asta la tine happy pa pa kiss

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Buna Andutza.Am fost si eu asa si am mai intalnit persoane de genu pe care le-am ajutat sa scape tongue E mult de spus si aici nu e locul tongue Ai un mesaj de la mine tonguewinking:*

| RoxRoman a răspuns:

Hey! sper sa te ajut cu sfatul meu. dupa parerea mea baiatul care o sa te placa cu adevarat o sa iubeasca rosirea din obrajii tai. unora baieti le place asta de ex si eu sunt timida mai ales daca merg undeva cu oamenii pe care nu ii cunosc iar cand sunt cu iubitul meu undeva si ma inrosesc lui ii place foarte mult si ma tachineaza intr-un fel dragut ca eu sa ma simt bine. nu trebuie sa te schimbi pentru ca esti timida. cei care tin intr-adevar la tine te vor accepta si cu timiditate si fara.
Eu sincera sa fiu nu as schimba o persoana timida adica pentru ce? sa prinda tupeu si sa ajunga de rasul lumii cum sunt multe persoane. e mai bine sa fi timid si cu bun simt decat tupeist si ajungi o depravata sau un depravat.

| Raspcelorcuidei a răspuns:

La 13 ani ai tai e si normal dont worry