Ai nevoie de doua chestii, timp si o noua iubire sunt de parere ca daca intalnesti ceva mai bun ca ce ai avut, si crede-ma ca o sa intalnesti, o sa realizezi ca tu esti mai bun de atat si ca meritai mai mult de ceea ce ti-a facut. de uitat nu o sa uiti, nu ai cum sa uiti, doar ca o sa fie o memorie, una placuta si neplacuta in acelasi timp.
e decizia ta cand vrei sa lasi totul in urma si sa te indrepti spre altcineva, nu te forteaza nimeni, cand esti tu pregatit atunci o sa treci peste aceasta despartire
Trebuie sa te refugiezi in altceva, intr-un hobby, orice iti face placere, fa-ti alta prietena, iesi in oras cu prietenii tai
@Robert te contrazic. Timpul nu le rezolvă pe toate, ci accentuează sentimentele, accentuează tot ce simți. De trecut o să treacă, nu repede, dar trece. Cum am mai zis, trebuie să-ți ocupi mintea, timpul cu orice altceva și nici n-o să mai simți lipsa. (cel puțin în cazul meu așa a fost, tot de la cineva de-aici am primit cam același sfat).
Totul depinde de tine și de dorința ta de a uita, da, e ușor de zis, chiar foarte ușor, dar dacă vrei, orice e posibil .
Ocupă-ți mintea, fă ce îți place, nu te-nchide în casă, așa nu rezolvi nimic. Toate trec, răbdare să avem.
Mai devreme ai pus "intrebarea ce sa fac daca iubesc o fata?". Stiu ca nu vrei sa auzi raspunsuri de genu "Treci peste", "Nu te mai gandi la ea ", dar e greu, stiu cum e. , timpul va vindeca totul, acum nu ai ce sa faci, asa este viata. O sa iti treaca odata si odata, vei intalni pe altcineva poate.
Poate confunzi numele, dar nu am pus nici o intrebare in uultimul timp... mersi de raspuns, dar usor nu e