| ღmarynaღ a întrebat:

cum asi putea avea o relatie buna cu mama mea pentru ca in primul rand ma enerveaza nu stie sa se commporte cu mine ori e prea siropoasa si ma enerveaza de exemplu vine la mine si ma pupa pe gat straight face, ori se crizeaza.

eu nu stiu cum sa zic "mami"nu ii spun, ii spun ori "mama" ori "muma" si cand ma enerveaza rau rau rau ii spun "muiere" laughing)

si cand ma obliga sa merg la biserica daca nu vreau ii spune lu` tati XP
si eu cateodata vreau sa meg si ii spun ca nu vreau si ma lasa in pace, (dar atunci cand vreau) dar nu pot sa-i zic ca vreau sa merg la biserica XD, ma simt aiurea, si o intreb asa silita. dar cat staaam``?

si ma enerveaza ca orice iasi spune nu stiu; ma enrveaza eu nu-i spun nimic ei nimic adica exclud atunci cand mi-am cioblit dintele, si era sa ma muste caini big grin

sau cand vreau sa-mi fac rugaciune, nu pot s-o fac de fata cu ea nu stiu de ce ea e genul de persoana "mai sus decat sfinti " si ma enerveaza XD
sau nu vreau sa-mi vada de exemplu bustu pentru nu vreau sa stie ca, cresc

si as vrea sa stiu cum sa am eu o relatie mai buna cu ea si ca sa ii spun ca mi-a venit. big grin

Răspuns Câştigător
| alecsutza_4184 a răspuns:

Te inteleg pentru ca si maicamea era asa, si nici eu nu ma intelegeam bine cu ea...
darcontroleaza-ti nervii pentru ca si ea at cand vede ca esti nervoasa o face cate o data si intentionat.
ar tb sa discuti cu ea fara jene si sa ii spui cum sa se comporte cu tine, pentru ca ea practic este o mama care nu isi cun fica, daca nu st cum sa se compoarte cu ea.
sau face asa pentru ca nu st cum sa te abordeze dar fara sa stie ca tye enerveaza, si tu ai putea sa porti o discutie cu ea si sa ii arati ca esti oarecum mature, si despre faptul ca ti-a venit ai putea sa faci in asa fel incat sa aduci vb asa in gluma si apoi sa o dai in serios.
asta doar daca reusesti sa te intelegi cat de cat cu ea, si sa incerci sa faci ceea ce am zis eu mai sus, asta numai daca vcrei.
ok?
atin tin pumnii si succes!

3 răspunsuri:
| daxxy a răspuns:

Sincer.am ramas putin uimita de ce ai zis. mama ta e foarte ciudata. nu cred ca iti pot spune foarte multe pe acest site, daca vrei iti dau id`ul meu si iti pot da mai multe sfaturi pentru ca si mama mea este uneori asa. id: copilash.ciufulit da add daca doresti si sper sa te ajuthappy

| biencutza_3864 a răspuns:

E cu capul rau! Dar eu nu stiu ce sa zic...
sad

| kolcov a răspuns:

Ca sa nu te mai enerveze cu biserica spune-i ca esti de partea diavolului rolling on the floor