| SkyZ0 a întrebat:

Buna TPU cum conving o fata sa facem sex?

Răspuns Câştigător
| TheSearcher a răspuns:

Nu o convigi, doar afli daca ea vrea =). poate o cina la tine acasa cand esti singur? mai stati de vorba, mai glumiti pe canapea. un sarut iar mai departe iti dai u seama daca vrea sau nu ^^

9 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Fii cat se poate de convingator laughing

| tpumaster2 a răspuns:

Daca o cunosti de putin timp, asteapta...

Daca ea vrea aventuri, sau pur si simplu si ea vrea s-o faca cu tine, asteapta doar prima miscare de la tine si apoi o faceti!

Altfel, daca ea nu este pregatita nu prea ai sanse. Si daca e pregatita, trebuie s-o faci sa se simta in largul ei. O atmosfera relaxata, fara frica ca parintii sa intre in camera sau din astea.

Si de convins, nu stiu... trebuie sa-si doreasca si ea, altfel nu va iesi bine.

| TitiDrLove a răspuns:

Depinde de ce fata gasesti. Daca gasesti una ieftina care se lasa la oricine... nu e greu, o seara in care sa o faci sa se simta bine si deja o ai pe tava happy

| seby15 a răspuns:

Ii zici sa iti rada cei doi cartofiwinking

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Nu te speli pana nu face sex big grin

| elasexygagica a răspuns:

Imbato si va fi numa a ta, succes garantat

| EnjoiProSkater a răspuns:

Sky o mica intrebare cati ani ai? In fin` ii dai droguri whisky, tequila. sper ca ti-am fost de ajutor.

| Paradise a răspuns:

Wtf? O fata face sex cand e pregatita, nu trebuie' s'o convingi tu! Macar n'ai zis "iubita mea" sau ce stiu eu. Nu "o fata". Adica una oarecare, sau cum? Ca nu inteleg.__.

greece12
| greece12 a răspuns:

Iubind-o!
Cat mai mult.
Atat de mult incat sa poti sa astepti oricat,pentru ca la tema sex, fata va hotari cand se va intampla prima oara, nu tu...

Întrebări similare