Buna! Iata niste sfaturi:
Bucuria pe care-o cautam in bratele unui barbat NEPOTRIVIT este chiar sub patul nostru. Daca ne-am putea "trezi" am gasi-o!
Dar noi preferam minciuna dulce in locul adevarului evident. Suntem frumoase, destepte, intuitive si constiente de barbatul din bratele noastre. Si totusi preferam sa ignoram semnalele evidente pe care un barbat NEPOTRIVIT le lanseaza in timpul intalnirilor noastre romantice.
De ce alergam dupa barbati NEPOTRIVITI?
De ce ignoram semnale evidente care ne despart?
De ce nu aplicam un test de compatibilitate inainte de-a intra intr-o relatie?
De ce ne mintim ca intr-o zi el se va schimba de dragul nostru?
Dacă tu ţi-ai pus toate speranţele în el, dacă tu aştepţi ca el să întruchipeze fericirea absolută, dacă tu te aştepţi ca el să-ţi satisfacă toate nevoile, vei suferi profund.
"Ei bine, DA. Eu cred cu tarie ca doar el ma poate face fericita si nimeni si nimic nu ma poate face sa contrazic aceasta afirmatie. Pentru ca atunci cand sunt cu el sunt alta. Il ador pur si simplu chiar daca el nu-si doreste o relatie si-o viata cu mine." ne spune ea, care-l iubeste de patru ani.
Ei bine, despre acest gen de abordari feminine vorbesc. Crezi ca ele sunt femeile care nu se asteapta la niciun fel de rezultat? Crezi ca ele nu-si doresc sa imbrace rochia de mireasa, sa-si construiasca un camin alaturi de-un barbat POTRIVIT si IUBITOR?
"Te rog nu imi spune sa renunt la el, nu vreau sa mai aud replica asta, tot ce vreau e sa fac momentele care exista intre noi sa fie speciale, atat. Ii ofer toata libertatea din lume, nu ma bag in viata lui, eu vreau doar sa il iubesc si sa simt ce simt acum si am simtit mereu. Si nu sunt masochista si nici sclava, sunt doar indragostita irevocabil si nu de ieri…"
Bineinteles ca ea si multe alte femei care iubesc un barbat NEPOTRIVIT se asteapta ca intr-o binecuvantata zi de sfinti si fostii iubiti acest grozav amant sa renunte la viata de Don Juan in favoarea unui statut domestic de vanator-culegator in care caratul sacilor de cartofi sa devina noua lui pasiune si indeletnicire.
De asta m-am hotarat sa scriu despre seductie. Pentru ca exista in lume prea multe femei care au fost ranite si care continua sa aleaga la fel de prost in iubire ca inainte. Pentru ca sub masca "iubirii neconditionate" ele sufera cand el se iubeste si cu alte femei sau cu nevasta " cu care ramane doar din prietenie, mila, impartirea sarcinilor domestice". O mare minciuna ne injectam in vene de fiecare data cand ignoram semne evidente.
Daca omul este insurat cu o "femeie mai slaba" nu inseamna ca tu esti mai puternica.
Daca el este insurat "de convenienta" asta nu inseamna ca te si iubeste pe tine.
Daca astazi este un afemeiat asta nu inseamna ca tu vei trai altceva in relatie cu el.
Daca el nu te suna o saptamana, asta nu inseamna ca-i interesat de-o relatie cu tine.
Daca are un harem virtual si-si satisface poftele online nu inseamna ca este si pregatit de-o mare relatie stabila si profunda cu tine.
Mare atentie la ce alegi sa crezi despre unicul "barbat al vietii tale."
In urma comentariilor voastre geniale de la ultimul articol am aflat si noi din ce categorie fac parte barbatii care cauta femeia de rochia de mireasa in portbagajul masinii.
ColectionariI de inceputuri sunt niste Don Juani de trotuar, asa cum zicea cineva mai destept ca mine, pe nume Pascal Bruckner.
Acesti vanatori se grabesc sa inceapa o relatie sexuala sub umbrela unei "relatii de iubire" la fel cum se grabesc s-o incheie ca sa cucereasca un nou trofeu, singurul care-i valideaza pozitia de barbat si bun amant. Sunt sigura ca ai dat si tu cel putin o data in viata peste un astfel de "GROZAV" care-si etaleaza "aurul si purpura" cand se indreapta spre tinta sa.
Femeile prost iubite cauta o legatura durabila in bratele unui afemeiat, a unui Don Juan de trotuar ignorand FATAL aspecte care le lanseaza, cum ca acel barbatul ii va produce mari suferinte fara sa-i satisfaca nevoia de IUBIRE, INTIMITATE, CASATORIE, CAMIN.
El nu se va schimba, el nu va renunta la agatat deoarece tu l-ai imbratisat neconditionat si i-ai respectat nevoia de libertate si exprimare sexuala. El va fi langa tine la fel cum a fost inaintea ta. Si peste ani de asteptare vei sfarsi profund ranita si nefericita, depresiva si descurajata de aceasta rasa rara, barbatul NEPOTRIVIT.
De asta discutia noastra este atat de importanta, esentiala, vitala. Seductia face parte din povestea de iubire, jocul seductiei te pregateste de-o mare iubire si te ajuta sa mentii aceea relatie de iubire si peste zeci de ani asa cum cineva zicea foarte frumos:
"Nimeni nu-i scutit de datoria de-a placea, nici dupa douazeci de ani de casatorie."
A seduce, a face curte inseamna in mare parte a ne infrumuseta imaginea de sine.
Doar n-o sa ma prezint la prima intalnire cu parul nespalat si mirosind a transpiratie. Desi, mirosul pielii este un element cheie in atractia sexuala, mirosul de transpiratie este elementul cheie de-a scapa de-un barbat pe care-l vrei in pat si-n viata ta.
Din experienta mea si din cazuistica anilor de lucru cu femeile am aflat ca atunci cand suntem in cautarea unui partener POTRIVIT trebuie sa luam in calcul zeci de detalii.
Stiai ca farmecul personal este evaluat de un potential partener in doar cateva secunde, la primul contact vizual?
De aici si denumirea de "dragoste la prima vedere". Barbatul vede la tine machiajul, cosmetica, vestimentatia, fertilitatea, feminitatea, inteligenta, sociabilitatea, etc.
Barbatul si femeia se indragostesc de imaginea romantica construita acum ceva vreme, pe cad aveam o mama si-un tata cu care vroiam sa ne construim o viata. Credeai ca numai tu ti-ai intocmit profilul barbatului potrivit? Si el poarta in suflet si-n minte imaginea femeii potrivitecu care-si vede existenta desfasurandu-se cu pasiune.
Care-i profilul tau de femeie?
Cum te infrumusetezi tu pentru barbat, sex, iubire, casatorie?
Tu ai vrea sa ai o relatie cu tine?
Te-ai cere in casatorie sau ai astepta sa devii o varianta mai buna a TA?
Raspunde la aceste intrebari cu sinceritate si vei descoperi ce-ai de imbunatatit la imaginea si viata ta.
DEVINO recunoascatoare de CINE ESTI, CUM ESTI, CE TRAIESTI, DE CE AI.
Rezerva-ti timp si pentru a-ti scrie curriculum vitae al nereusitelor tale amoroase ca sa-ti dai seama care sunt greselile fatale ce le savarsesti cu barbatii.
De ce el si nu altul? Daca nu era el, era oricum altul, nu-i asa? Ca doar nu ramaneai neiubita. Stai linistita, dupa el va veni altul si viata va fi la fel de frumoasa ca inaintea lui. Fantoma barbatului NEPOTRIVIT trebuie sa moara, daca vrei sa traiesti o relatie POTRIVITA si PROFUNDA.
Esti pregatita sa afli secretele unei femei seducatoare? Esti pregatita sa devii aceea femeie care n-ai fost pana acum?
Femeia indragostita de propria sexualitate si personalitate.
Lasa romatismele afara din intalnirea voastra epidermica. Iubeste-i trupul barbatului din cap pana-n picioare si nu mai pomeni cuvantul "dragoste", "relatie", "casatorie" pentru o perioada. Lasa pretentiile, cererile, regulile, mofturile afara din povestea voastra. Incearca sa devii nesentimentala daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul de care esti indragostita si pe care-l vrei ca partener de viata.
Scrie-i pe un biletel de hartie "Nu ne mai intalnim, pentru ca nu ma iubesti!" Fii curajoasa si peste un timp de trait seri pasionale, inflacarate si fara asteptari, trimite-i acest biletel care-i urmat de tacerea si lipsa ta din viata acestui amant.
Ca sa transformi o aventura intr-o relatie, un amant intr-un iubit trebuie sa-l faci sa simta adrenalina de care are nevoie cand se urca in patul tau si la volanul masinii sport. Barbatii considera sexul si sporturile extreme stimulente, afrodisiace pentru existenta lor de barbati virili si seducatori.
Un barbat POTRIVIT te va cauta, suna, astepta la poarta imparatiei tale, va face ORICE ca sa fie din nou cu tine. Si o femeie SEDUCATOARE ii va scrie un nou bilet pe care va scrie: "Ne intalnim, dar nu ne mai culcam impreuna."
Esti in stare ca dupa numeroase iesiri sub razele soarelui si clar de luna fara sa va consumati sexual sa-i spui printr-un nou biletel ca: "Sunt plecata in week-end ca sa traiesc cu mine. Ne revedem curand…:-)"
Iar cand va revedeti sa-ti manifesti senzualitatea si sexualitatea ce exista in tine prin miscari si tinute feminine si apetisante? Si imbratisari pasionale? Intr-o relatie totul este un joc al privirilor, mirosurilor si simturilor. Daruieste-te total in actul sexual fara sa te intrebi daca a doua zi te va suna. Vei pierde definitiv lipsa increderii si-a indoielii de sine daca indraznesti sa devii o femeie care-si iubeste sexualitatea.
Vei reusi sa-l faci fericit, asa cum n-a fost niciodata si asta deoarece a intalnit femeia POTRIVITA. Tu esti sigura pe tine, mandra de sexualitatea ta, stapana pe viata ta si rebela, spontana, prezenta si absenta, pasionala si distanta. Esti un laborator de emotii puternice care-l fac sa se indragosteasca nebuneste de tine.
Fa-l sa aiba o nevoie cumplita de tine! Sa te caute peste tot, sa te vada in tot. Si cum poti face asta? Traindu-te pe tine! Pretuindu-te! Iubindu-te pe tine inainte de-al iubi pe el! Asa se construiesc iubiri trainice, profunde si pasionale.
Dincolo de dragoste, sex, pasiune, initieaza un raport de prietenie cu barbatul tau. Eu mi-am iubit barbatii autentic si le-am fost partener de drum, prieten bun. I-am ascultat, sprijinit in alegerile lor, oricat de gresite ar fi fost. Incurajeaza-l sa fie el.
Barbatul este pretentios si selectiv in ceea ce priveste formarea cuplului(la fel ca femeia sigura pe ea). Se va opri la femeia care-l stimuleaza vizual. Asta inseamna ca trupul tau este un templu al frumusetii si al iubirii. Ingrijeste-te de chipul, gatul, sanii, talia, fesele, picioarele tale ca de niste pietre pretioase. Fa miscare, du-te la dansuri, alearga, pastreaza-te dezirabila si mereu atragatoare. El nu va cauta in alta parte daca tu il hipnotizezi prin formele tale senzuale. Nu-ti spun sa devii campioana la fitness, dar iti cer sa ii un fitness indicator ridicat, pronuntat.
Orice femeie trecuta de 30 de ani stie despre ce vorbesc. Arderile devin mai lente, fermitatea tesuturilor scade, metabolismul se modifica, grasimea se acumuleaza pe solduri, talie, exact acele zone care strica imaginea de sine si increderea ce-o ai in tine.
Viata sedentara te indeparteaza de un mascul cu statut social inalt. El cauta un partener cu care sa urce muntii, sa traiasca intens si sa depasesca greutatile vietii.
Si te rog, pasteaza-ti autenticitatea, nu imbraca trend-ul genelor false, al meselor de par false si al lentilelor de contact. Conserva si infrumuseteaza ceea ce Dumnezeu ti-a daruit. Nu-i vinde barbatului o iluzie asa cum procedeaza femeile in ziua de azi. El se va simti inselat cand se trezeste si vede ca nu semeni cu femeia fatala de aseara.
Nu exista femei urate. Doar femei neglijente, neingrijite, sedentare. Tu esti o seducatoare? Inscrie-te cu un mesaj la sfarsitul acestui articol in programul meu de FEMINITATE SI SEDUCTIE si-ti voi livra si mai multe secrete ale jocului atractiei si seductiei.
Tu esti mai mult decat cunosti despre tine, esti feminitate, senzualitate, personalitate, curaj, invcredere in sine, bunatate, inteligenta. Trezeste-te! comoara se afla in tine draga mea!
Pa! O dimineata placuta!
Sursa:http://www.stilultau.com/......onalitate/
PPai, l.am vazut de mult ori prin liceu, avand ore apropiate langa mine si de cate ori l.am vazut a inceput sa-mi placa de el.
Bună.
Dacă tu l-ai plăcut doar văzându-l prin liceu, poate și el te-a plăcut pe tine.
Dragoste cu sila nu se poate!
Pa, pa.
Nu stiu daca trebuie sa faci tu ceva, pur si simplu incearca sa ii atragi un pic atentia. Poate aveti prieteni, colegi comuni...Bafta!
Zambeste-i! daca ii place de tine... iti v-a raspunde la fel!
Apoi, fa conversatie... orice, restul e can can! ))
cocomero întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: