| AnnonnyMa a întrebat:

Cum fac un tip mai mare sa tina la mine(macar ca la o sora)? Cel mai buna raspuns primeste FUNDA!:*

7 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Respectu se merita iar increderea se cistiga, asta-i regula nr 1

| Georgiana05 a răspuns:

Eu zic că cel mai bine eşti tu însuţi, trebuie să te placă şi să se ataşeze de tine pentru cum eşti tu, nu să fi într-un fel, la început, doar pentru a-i capta atenţia, după care să-şi dea seama că de fapt eşti cu totul şi cu totul altfel.
Baftă!

| mini35 a răspuns:

Pai ar fi bine sa te imprietenesti cu el si sa ii castigi increderea apoi prietenia poate fi dezvoltata.Mult norocbig grin. Sper ca am fost de ajutor.happy

| shadow222 a răspuns:

Bagate in seama cu el, vb cu el dar daca vezi ca e iritat de asta nu-l mai deranja ca altfel o sa te urasca

| AndreiuuMrrr a răspuns:

Nustuu' thinking
Cu cat este mai mare ca tine?

Pentru inceput fii aproape de el mereu, mai ales ca vezi ca sufera :*

| Olteanu_Claudia_Gabriela_1991 a răspuns:

Incearca sa fii tu happy

| dydu01 a răspuns:

Buna!
Fi amuzanta, arata-i ca daca esti mica asta nu inseamna ca nu sti sa te distrezi.
Si spune lucruri prostesti (nu foarte, sa nu cumva sa creada altceva) si va prinde drag de tine.
Cateodata, incearca sa ai momente in care sa fi timida sa nu creada ca esti vreo increzuta. Si nu vorbi prea multwinking.
Crede-ma majoritatea prietenilor mei sunt cu 4-5 ani mai mari, si de obicei baietii mai mari se indragostesc (ma simpatizeaza) de mine nu doar cei de varsta mea.
Cam atat. Bafta si sper ca te-am ajutatwinkingwinking!