| mariucakatinca a întrebat:

Cum faci un baiat sa se culce cu tine?(fara sa faci prostii, pur si simlu sa fiti in acelasi pat).

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ajungeti in acelasi pat, va trebui sa intervina si relatia sexuala. daca nu vrei asta, ai grija sa nu ajungi in patul lui.

| wowmentol a răspuns:

Ii zici ca ti sa daramat casa si nu ai unde sa dormi

| Bubulin4ik a răspuns:

Poti sa-i zici ca tii frica de ceva sau tii frig! Dar vezi cum il atingi si cum il privesti ca sa nu inteleaga ca de fapt il vrei adica pe plan sexual!

| Azµre a răspuns:

Cum, îi spui!

| h3r a răspuns:

E hai, te bagi singură în gura leului, neastâmpărată mică laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îi spui pur şi simplu, vreau să facem dragoste!
Te pup!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

,,A te culca,, cu cineva, in sens peiorativ, inseamna altceva.Ce vrei tu e o gluma; a te culca langa cineva, se poate si pe o banca, in parc.

| PowerpuffMe a răspuns:

Te faci si tu ca ti.e frig si il chemi langa tine, sau ii zici sa va strangeti mai multi pentru povesti de groaza si cand adormi adormi langa el happy

| spike755 a răspuns:

Centura de castitatelaughing

| mariucakatinca explică:

Tot ce vreau e sa stiu ca e panga mine, ca pot sa il strang brate. Sa ma simt pazita de oricine si de orice. O sa am grija sa nu vrea prostii. In momentul de faa tot ce vreau e doar sa stiu cum sa il"aduc" cu mine, doar asa...ca sa simt ca el, sufletul pasnic, se afla langa mine...

| psst a răspuns:

Crede-ma nu trebuie sa faci nimic special pentru ca un baiat sa-si doreasca sa se culce cu tine! laughing

| Jackul336 a răspuns (pentru psst):

S-a referit la altcevahappy a specificat ca nu e vba de relatii intime